Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За карачите на гоУеми тежки жипове:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За карачите на гоУеми тежки жипове:

Камери могат да се монтират във всяка една машина по желание на клиента допълнително. Набляга се основно при багерите, все пак те трябва да виждат какво товарят.

Стандартното оборудване на този камион е това + огледала:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:92.9 КБ
ID:5519174

А какво имат корабите от Стар Уорс , да кажат Бенцбоса и Никсд.
    Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 17-09-13, 11:00.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Хмм... значи не е било точно на този камион, а може би както казваш може и да се монтират - разбира се.
      Но аз гледах друго...А и кабината беше друга.Предаването мисля, че беше големите машини или нещо от този род... Представяха Volvo или Лиебхерр... Не си спомням точно... Човека си шофира напред, без проблемно. Водещия го пита, защо нямаш огледала...? А шофьора,започна да обяснява, че има нова система,за гледане на зад. Някакви си много добри камери не знам си още какво...
      Ако успея да го намеря, ще ти го пратя да го прегледаш.
      Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 17-09-13, 11:04. Причина: доп.

Коментар

Не си прави труда. Както казах, по желание на клиента и срещу съответното заплащане всичко може да се сложи или махне.

Коментар

Само че в тоя прахоляк където работят камерите трябва да ги бършеш на всеки курс . Работил съм на табан на времето мина Чукурово с Татра след два часа вълищен прах имаш и г@з@ а накрая на работния ден въглища за печката не ти трябват просто плюеш в нея .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Само че в тоя прахоляк където работят камерите трябва да ги бършеш на всеки курс . Работил съм на табан на времето мина Чукурово с Татра след два часа вълищен прах имаш и г@з@ а накрая на работния ден въглища за печката не ти трябват просто плюеш в нея .
            То хубаво , ама тук не става въпрос ни за Чукурово , ни за Татри.
            А на обектите , на които може да видиш горните самосвали , само водоноската която полива пътя за да не се вдига прах , е колкото две Татри и половина
            Така че на камерите им нищо и както каза Либхерчето - въпрос е на кинти за допълнително оборудване.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е камери с пръскачки да ги мият нямате ли?Баси излагацията
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ето един камион на САТ специално оборудван и с камери, след като не видял пречкащ се в краката му Ланд Ровер. Въвели специални изисквания в рудника, като дори забранили наличието на вестници, МР3 плейъри, АйПод-и подобни. Всички движещи се в рудника превозни средства трябва да са в цвят, контрастиращ с околната среда.

Иначе огледала, почти няма....

Име:ABE.jpg
Размер:49.8 КБ
ID:5519834

Босе, все още чакам инфо за корабите...

Коментар

Какво за тях?

Аз съм по малките яхтички,в момента на Флеминг 65 с малко камери,2 мотора МАН по 7-800 коня и около 5 тона нафта,тоя брьмбьзьк горе и по камери го бием,за електроника да не говорим,че пред мен са 4 метра джиджавки и всичко мига и пиука

Няма ли вградена противопожарна система това,за чий са му тия на броничката?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                    ..... С камери е кораба майка от Стар Уорс.
                    Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
                    .....
                    Корабите може да имат и други неща.

.....
                    Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                    .....А какво имат корабите от Стар Уорс , да кажат Бенцбоса и Никсд.
                    Ей туй, за корабите.

А противопожарните системи също са "опция".... срещу едни пари...

Име:Untitled.jpg
Размер:100.3 КБ
ID:5519840

Коментар

Вече започвам да се образовам от Вас.

Коментар

Ай не знам там с Джедаите как е,ние сме по нормалните лодчици с по 3-400 хилки екстри о оборудване по тях.

Само това ли са му екстрите на цудото горе?За някой лев подгряване на седалката няма ли?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Не, но за сметка на това е стандартно оборудван със седалки на амортисьори и три-точкови колани. Има и подготовка за радио...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            То хубаво , ама тук не става въпрос ни за Чукурово , ни за Татри.
                            А на обектите , на които може да видиш горните самосвали , само водоноската която полива пътя за да не се вдига прах , е колкото две Татри и половина
                            Така че на камерите им нищо и както каза Либхерчето - въпрос е на кинти за допълнително оборудване.
                            Още по зле става с водата където се лепне мокрия въглищен прах няма сваляне . А най големия купон ставаше като завали дъжд става една лепкава като глина маса на която и викахме хума запълва ти грайферите на гумите за секунди и всяко дори и малко изкачване става голямо предизвикателство . На спускането пък гледаш 30 тонни машини да вървят на дрифт като жигули на лед .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              На спускането пък гледаш 30 тонни машини ...
                              Ти не разбара ли , че тук иде реч не за 30-тонни машини в мина Чукурово , където нямат място , а за 150-200 тонни машини , работещи в малко по-различни открити рудници
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Законите на физиката важат за всички .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X