Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За карачите на гоУеми тежки жипове:
Свий
X
-
От: За карачите на гоУеми тежки жипове:
Това е само за либхерчето.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДе да знам, мене ме налегнаха мисли.
Виж на тия каручки клиренса - колкото половината Зил е ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТези каручки традиционно се изпреварват отдолу.Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТези каручки традиционно се изпреварват отдолу.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Brazer Преглед на мнениеБихте ли дали повече разяснения за машината... Изглежда внушителна!
Използва се за отнемане пласт от повърхностния слой и разстилането му на друго място.
Ето тук има данни.
http://spatzapchast.ru/skreper
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеС камери е кораба майка от Стар Уорс.Майка, татко... Стар,млад уорс...
Преди 1 седмица по - Discovery даваха, как стоят нещата... Човека си пуска камерата и кара назад. Шофьора гледа как стоят нещата, кое, как и защо. Сега знам, че ТИ си много на ясно с тези машини... Но ако си мислиш,че си измислям, мога да ти го намеря т'ва видео и да ти го покажа.
Корабите може да имат и други неща.
П.п Сега ще видя, к'во стаа на втория етаж. - да видях ги... Просто вниманието ми е било обърнато към други детайли на това чудовище.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар