Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
      Стефан Арзатов

Коментар

Тия у Суратя, ни един ли не е доучил български. Всичките им високо ценностни коментари на маймуница.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• Re: Смяяяях....

Не знам за Вас, но на мен последната снимка хич не ми е смешна.

Коментар

Защо да не е смешна? Наградите Дарвин се присъждат ежегодно. Тоест - има нужда от свежи полълнения...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

http://m.vbox7.com/play:7d6ef06b7e&start=157
              Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Първоначално публикуван от dembito Преглед на мнение
                При нас така реагират бащите ако например жената е забравила канелката на виното неплътно затворена
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Откраднаха научен труд за удължаване на пениси http://news.burgas24.bg/523324.html
                  Новината тече и по Нова ТВ
                  Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Тоя ме разсмя яко:

http://gospodari.com/%D0%BB%D0%B0%D0...ideo45302.html
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Само да питам, Тия "господари" ли са или подлоги на сураттефтера, че само коментари през сурата приемат.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Само да питам, Тия "господари" ли са или подлоги на сураттефтера, че само коментари през сурата приемат.
                        Нямам представа, Вальо. Аз съм отявлен анти-сурат-тефтераджия....

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Гена тя за рев работата........................Тез ще ни управляват ...........
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Според webмястото:
                            Модата на носенето на панталоните, смъкнати толкова надолу, че чак да ти се виждат гащите, идва от американските затвори, където на лишените от свобода било забранено да си слагат колани.
                            Работата е там, че колкото по-ниско били свалени панталоните на някой затворник, толкова повече той бил готов да, така да се каже, да осъществи близък контакт с някой друг затворник. Заради това, че в повечето зони имало камери, а в другите дебнели надзиратели, осъдените се принудили да си дават този невербален сигнал. Впоследствие модата се пренесла и извън решетките.
                            И въпросът е дали дали този "dress code" е запазил и невербалния си намек, "разпространявайки се извън решетките"?!
                            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                            First impression is not always true. Get inspired.
                            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Гена тя за рев работата........................Тез ще ни управляват ...........
                              Прав си, Живе! Ама...

Коментар

Не разбирам много добре текста, но вярвам, че е нещо мило

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X