Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
-
От: Смяяяях....
Тия у Суратя, ни един ли не е доучил български. Всичките им високо ценностни коментари на маймуница.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Защо да не е смешна? Наградите Дарвин се присъждат ежегодно. Тоест - има нужда от свежи полълнения...
Коментар
-
Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dembito Преглед на мнениеВече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Откраднаха научен труд за удължаване на пениси http://news.burgas24.bg/523324.html
Новината тече и по Нова ТВТова което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеФаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеСамо да питам, Тия "господари" ли са или подлоги на сураттефтера, че само коментари през сурата приемат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениене ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Според webмястото:
Модата на носенето на панталоните, смъкнати толкова надолу, че чак да ти се виждат гащите, идва от американските затвори, където на лишените от свобода било забранено да си слагат колани.
Работата е там, че колкото по-ниско били свалени панталоните на някой затворник, толкова повече той бил готов да, така да се каже, да осъществи близък контакт с някой друг затворник. Заради това, че в повечето зони имало камери, а в другите дебнели надзиратели, осъдените се принудили да си дават този невербален сигнал. Впоследствие модата се пренесла и извън решетките.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеГена тя за рев работата........................Тез ще ни управляват ...........
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар