Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
-
Коментар
-
От: Смяяяях....
Рецепта за "Щастлив Кекс "
Продукти: 4 весели очи; 4 добре оформени крака; 4 любящи ръце; 2 стегнати купи мляко; 2 ореха; 1 смесителен съд с мъх по края; 1 твърд банан.
Начин на приготвяне:
1.Поглеждате във веселите очи.
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце.
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно.
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко.
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ).
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3.,4.,5. или сменете смесителния съд.
Забележки:
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба.
Коментар
-
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеLZ1ZAH
Коментар
-
Ровейки се в компютъра с чел почистване, се натъкнах на една щуротияот времето когато болеста "Луда крава" нашумя.
Може би сте се натъквали на това преди години, ето го...(двоен клик където трябва)
П.п. Дано не съм оплескала нещо с прикачванетоПрикачени файловеПоследно редактирано от Son4o; 09-08-12, 21:07.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Криско...
Когато видях за първи път рекламата, реших че Криско е измислен герой. Но не би. Вчера отивам да взема WJ-я за да ходи на преглед и гледам вътре Криско. Превключва лоста за бързите и бавните предавки. Казва ми "тая кола е счупена бе, пич"... Аз го погледнах и го изхвърлих през прозореца с думите "бе тя и твоята музика не струва, ама... "
Вечерта изтрих БТВ от плейлистата на приемника си. Не ми плащат за да им слушам глупостите. Ето така е честноLZ(единица) Лима Жоро Жоро
2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар