Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

Защо пилето пресича пътя

Логическият отговор е: “За да мине от другата страна”.
    Малко по-умният отговор е: “По неясни причини”
    Запознатите с живота в Холивуд биха казали: “За да види Грегъри Пек”

КАК БИХА ОТГОВОРИЛИ НЯКОИ ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ?
    ПЛАТОН: Заради по-висша цел.
    АРИСТОТЕЛ: Пресичането на пътя е в природата на пилето.
    КАРЛ МАРКС:: Това е исторически неизбежно.
    РОНАЛД РЕЙГАН: Забравих.
    РИЧАРД НИКСЪН: Пилето не е пресякло пътя. Повтарам: Пилето НЕ е пресякло пътя.
    БИЛ КЛИНТЪН: Не съм правил секс с това пиле.
    КАПИТАН ДЖЕМС КУК: За да е гордо, че е отишло там, където нито едно пиле не е ходило преди него.
    ХИПОКРАТ: Поради излишък от флегма в панкреаса.
    МАРТИН ЛУТЕР КИНГ: Аз мечтая за свят, в който всички пилета ще бъдат свободни да пресичат пътищата, без техните мотиви да се поставят под въпрос.
    МОЙСЕЙ: И слезе Господ от небето и каза на пилето: Пресечи пътя! И пилето пресече пътя и там имаше много радост и щастие.
    МАКИАВЕЛИ: Важното е, че пилето е пресякло пътя. На кого му пука защо? Пътят е пресечен. Целта е постигната. Това оправдава мотивите, каквито и да са те.
    ФРОЙД: Самият факт, че се занимавате с темата за пилето, което е пресякло пътя, разкрива вашата скрита сексуална несигурност.
    ДАРВИН: Поради хилядагодишен естествен подбор, пилетата са генетично редразположени да пресичат пътища.
    АЙНЩАЙН: Дали пилето е пресякло пътя или пътят се е движил под пилето, зависи от системата на отчитане.
    БУДА: Чрез задаването на този въпрос, вие отричате собствената си пилешка природа
    ХЕМИНГУЕЙ: За да умре. В дъжда.
    АНДЕРСЪН КЪНСАЛТИНГ: Дерегулацията на пазара на пътя от страната на пилето, е заплашвала доминиращата му позиция на пазара. Пилето е било изправено пред значителни предизвикателства при създаването и развитието на необходимите компетенции, изискгвани от новия високо конкурентен пазар. Андерсън Консултинг, в партньорство с клиента, помогна на пилето да преосмисли стратегията за физическото си разпространение както и процеса по нейното осъществяване. Като използваха Модела за интеграция на домашните птици (МИДП), Андерсън помогнаха на пилето да приложи своите умения, методологии, познание, капитали и опит за подкрепа на своята цялостна стратегия в рамките на Програмата за мениджмънт. Андерсън Консултинг събра широк кръг от анализатори на пътищата и най-добрите пилета заедно с консултантите на фирмата, притежаващи дълбоки познания в областта на транспортната индустрия, с цел да разият личния капитал от знания на пилетата и за да им дадат възможност да изградят успешна стратегия за постигане на целите. Срещата беше проведена в природно-подобна среда, центрирана спрямо красиво езеро, стратегически организирана, фокусирана върху индустрията и насочена към изграждане на ясно и цялостно маркетингово послание, свързано с мисията, основните ценности и визия на пилетата. Всичко това подпомогна изработването на цялостно бизнес решение. Андерсън консултинг помогна на пилетата да се променят, за да постигнат по-голям успех.
    БИЛ ГЕЙТС: Току що пуснах на пазара Пиле 2006, което не само ще пресича пътища, но ще снася яйца, ще съхранява вашите важни документи и ще напише следващото издание на HLT.
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Ето как се забвляват тия братушки...
      http://vbox7.com/play:94d89b63

Коментар

УРАВНЕНИЕ 1
        ==========

ЧОВЕК = ЯДЕНЕ + СПАНЕ + РАБОТА + ЗАБАВЛЕНИЯ
        Магаре = ядене + спане

СЛЕДОВАТЕЛНО:
        човек = магаре + работа + забавления

следователно:
        човек - забавления = магаре + работа

или казано по друг начин:
        Човек, които не се забавлява, е магаре, което работи

УРАВНЕНИЕ 2
        ==========

Мъж = ядене + спане + изкарване на пари
        Магаре = ядене + спане

СЛЕДОВАТЕЛНО:
        мъж = магаре + изкарване на пари

следователно:
        мъж - изкарване на пари = магаре

мъж, които не изкарва пари е магаре

УРАВНЕНИЕ 3
        ==========

жена = ядене + спане + харчене на пари
        магаре = ядене + спане

следователно:
        жена = магаре + харчене на пари

следователно:
        жена - харчене на пари = магаре

жена, която не харчи пари е магаре

ИЗВОД ОТ УРАВНЕНИЕ 2 И 3:
        ==========

Мъж, който не изкарва пари = жена, която не харчи пари
        Мъжа изкарва пари, за да не позволи на жената да стане магаре (постулат 1)
        Жената харчи пари, за да не позволи на мъжа да стане магаре (постулат 2)

такааа....

Мъж + жена = магаре + изкарване на пари + магаре + харчене на пари,
        СЛЕДОВАТЕЛНО ОТ ПОСТУЛАТИ 1 И 2 МОЖЕМ ДА ЗАКЛЮЧИМ,
        ЧЕ МЪЖ + ЖЕНА = 2 МАГАРЕТА, КОИТО ПО НЕВОЛЯ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

(0+)
          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

За феновете на мото спорта
            http://vbox7.com/play:94d89b63
            Dacia Duster 4WD

Коментар

http://www.fishki.net/comment.php?id=78766
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Призраци
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Интересен тунинг на Рено
                      0887284106-Митко
                      http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                      http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Като се разхождах с колата из миналите векове, неусетно се оказах в Португалия. Паркирах кемпера до брега и попитах за някоя добра кръчма. На входа стояха стражи, които ми обясниха, че имат скъпи гости и надали ще има места. Няколкото сестерции, които звъннаха в джобовете им свършиха работа. Кого мисилите че видях на бара? Христофор Колумб и Америко Веспучи. Обсъждат новите си пътувания към далечната страна Индия с нейните подправки,злато и брилянти.
                        До Индия по източния път бяха ходили много пъти. Сега искали да открият нов път - на запад.

Попитах дали мога да им бъда полезен с карти. Приеха с удоволствие. Донесох големия училищен глобус и черната чанта с други кутии икабели.
                        Великите мъже веднага се взряха в глобуса: -Младеж, (аз бях млад тогава) кой ти е предложил тези фалшиви карти. Какъв е този континент-дългуч, който е нарисуван но пътя ни за Индия?
                        -Как кой? Америка! (На Веспучи му стана приятно)
                        -Каква Америка, глупако? Няма такава земя!
                        Тогава извадих лаптопа, Нювито и Глонаса и ги поканих на разходка из познатите им Испания и Португалия. Като намерих улицата и къщата с кръчмата, в която пиехме мадейра, вече ми повярваха.
                        Започна жесток търг за моите чаркове, невиждани и нечувани. Без да питат краля и кралицата,, които бяха редовни спонсори на техните пътешествия, начертаха нов маршрут до Новите земи. Разпределиха си държавите, в които ще наложат португалския, или испанския език. Накрая решиха да пътуват заедно с една галера, като ми предложиха мястото на...щурман - подсказах им аз, защото не познаваха тази българска дума.

И ето ме на борда на платнохода. Понеже засега няма по пътя острови и ледници, пуснах кораба на автопилот ( и това ги учуди: как така рулят се върти сам?!)и се заех с чинията кисело зеле, за не хвана скорбут.

Вместо набелязаните Куба и Хаити (първата с ембарго, втората с холера) надух тримачтовия към Бразилия. В сряда ще има голям мач на Маракана между Левски и някакво местно отборче с черния Пеле.

Пристигна ли, ще ида в първото интернет кафе(тук кафето е без пари, а интернета - с) и ще ви изпращам репортажи.
                        Засега, адиос!

Коментар

Ранно утро,събудих се от противно ръмжащия будилник,който подскачаше нервно по пода до леглото.Два юмрука го укротиха и той замлъкна смирено.Поредният трудов ден,поредното дълго пътуване през задръстената скована от сняг софия.Станах,набързо нахлузих официалния си анцуНг,розовата тениска и прогорения от цигари пуловер,взех някаква пластмасова чашка с кафе,останала може би от вчера,обух прокъсаните маркови адидаски(от илиенци,много тънкана-10 кинта 3 чифта).Друго не ми и трябваше-колата беше на 10 метра от входа,а стигна ли до нея съм спасен.Излязох максимално тихо-все пак не исках да събутя жена ми,децата и...другите 4 семейства живеещи в апартамента.В момента в който излязох навън леденият вятър пресече всичките ми нежни чувства към спящото семейство и изтръгна мощна псувня от вледененото ми гърло.Точно посегнах обратно към вратата с идеята да се върна и да се облека по-подходящо,когато го видях.Той стоеше точно там ,където го бях оставил снощи,толкова прекрасен,изискан и едновременно с това вдъхващ респект и дори страх-моят Голф 2ка.
                          Всяка сутрин когато го поглеждах той докосваше нещо дълбоко в сърцето ми.За стотни от секундата успяваше да обладае цялото ми съзнание.Така стана и днес-прекрасната жълта боя,на места нанасяна с четка,на други-с мече;Проблясващата под лъчите на коварното януарско слънце месингова пълначка на газовата;залепените леко накриво буквички GTI;златистия надпис на задното стъкло "Бай Колю"...и под него "REMUS"...и отдолу"SPARCO"....и под тях "RACING"....,а най-долу "TURBO"...естествено и задължителното триъгълниче "GAZ".Всеки така перфектно изпипан детайл имаше своя история,свое минало,което ми припомняше всяка сутрин.Постоях още 5 минути подложен на непрестанните камшици на грубия зимен вятър...не защото се наслаждавах на изящно китосаните вежди и леко позагнилите прагове на моята принцеса,а защото ключалката беше приятно замръзнала.Бях предвидил подобни изненади и съответно не се бях облекчил у нас.След като приключих с процедурата по размръзяването с огромно удоволствие отворих пасажерската врата(шофьорската не се отваряше от около 2 години,но бях свикнал)и веднага ме лъхна познатата миризма-смес от цигари,кафе,ароматизатор борче,развален сандвич и...още нещо.Побързах да вляза в колата и да затръшна вратата за да се спася от проклетия вятър,който всяка минута ставаше все по-студен и силен.Най-после бях на най-приятното и удобно място на света-позакъсаната шофьорска седалка на моя голф.Комфорта беше значително повишен(не че има на къде)от масажната постелка с дървени топчета,нежно привързана с две ролки изолирбанд.Поставих ключа,завъртях на "контакт"и с нетърпение натиснах огромното червено копче на таблото "GO BABY".Стартера се пробуди с нежелание,студената газ изпълни изпарителя и цилиндрите,двигателя се затресе сякаш искаше да излезе през предния капак и.....всичко свърши.Изпарителят отново беше замръзнал,а за палене на бензин дори не исках и да чувам-това че някакви неадекватни немци са решили,че тази кола ще пали на бензин по никакъв начин не можеше да ме накара да сменя излишни аксесоари като дюзи и бензинова помпа.Запазих спокойствие,бавно слязох(отново през пасажерската врата)и се върнах до нас за шише с гореща вода.На връщане към колата силно се надявах да успея да отворя предния капак,тъй като беше оборудван с така необходимите "спортни закопчалки".Поне днес имах късмет и те се предадоха само след 13 минути борба.Капака се отвори бавно,със скърцане и пред мен се разкри неповторимата гледка-мощният 1600 кубиков агрегат,едвам сдържащ буйните си расови жребци,скромно преплетен в маркучите за газта.Методично полях целия изпарител с гореща вода и бързо(преди отново да замръзне)се върнах в колата,като при преминаването от пасажерската на шофьорската седалка скоростнят лост не пропусна да ми напомни за съществуването си по доста болезнен начин.Последва познатото завъртане на ключа,кратка молитва,натискането на бутона,хъхренето на стартера.....и този път се случи-двигателят зарева яростно,събуден от зимната си летаргия.Липсващите парчета от генерацията предизвикаха шумен и продължителен смут у съседите на който,обаче не обърнах никакво внимание-сега аз бях господарят,аз бях царят на пътя,който без страх ще накаже всеки,дръзнал да се изпречи пред мощния му автомобил.Аз бях Голфаджия.
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Мальчик в деревне
                            нашел пулемет.
                            Больше в деревне
                            никто не живет.
                            Dacia Duster 4WD

Коментар

Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                              0895445845

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X