Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11698434_875942785820218_570009918661654569_n.jpg
Прегледи:1
Размер:52.0 КБ
ID:5670980

Коментар

Име:11667512_930316943680540_1455749907103934414_n.jpg
Размер:84.8 КБ
ID:5671109
      Няма значение колко бавно се движиш и колко дълго вървиш. Важното е да не спираш. - Конфуций

Коментар

Име:gifs_10.gi.gif
Размер:4.34 МБ
ID:5671240

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]813410[/ATTACH]
          https://www.facebook.com/AgenturaJAN...08588152512511

Коментар

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Жените хич не обичат да им се бъркаме в работите. С моята се скарахме кой ще направи по-хубава баница. Обещах да изчистя всичко след себе си и я пратих на кафе.
              Провеждам светкавична консултация с майка – ми то било толкова лесно. Слизам до магазина. Купувам кори, бира, петрохан, сирене и малко фъстъци. Качвам се. Забравил съм яйца. Пак долу. Взимам цигари, но на асансьора се сещам за яйцата. Връщам се. Вир вода отново съм вкъщи. Олиото е свършило. Яко псувам. Сещам се, че имам сланина – ето ти мазнина.
              Тавата е заета с пържоли и трябва да я измия. Упорито търкам с гъбката, но няма голям ефект, а и верото почва да ми се свиди. Изплаквам я за последно – ръцете ми са червени, а в мивката все едно някой е повръщал гъбена супа. Навсякъде е мокро и плочките се пързалят.
              Взимам яйцата и в този момент се хлъзгам, хващам се за сушилника… много лошо решение… повличам го върху себе си на земята. Порцелан, стъкло, човек – в едно цяло. С порязани пръст и чело почиствам. Слагам първия лист, настъпвайки нещо остро. Викам с все сили, вадейки парчето – бинт, йод (който разливам върху телефона си), превръзка с картоф (нали се слага за рани) и съм готов.
              Кокошите яйца съм опазил някак (за моите не е сигурно) и почвам да ги чупя майсторски в един оцелял кастрон. Повечето съдържание излиза отстрани, но го събирам с шепи. Има черупки, но те са полезни против кръвно и слаб слух.
              Мачкам сиренето… не… ще ползвам миксера. Едната му бъркалка не се побира вътре. Какво пък… включвам… Господи… торнадо – в окото си имам жълтък, а в ухото 200 грамова бучка сирене, котката ме гледа отстрани цялата оклепана, сякаш сега е излязла от утробата на майка си – казва едно тъжно „мауу“, оттегляйки се за миене.
              Разделям криво-ляво листите, изтърсвам останалата плънка, нареждам парченцата сланина и бой във фурната. Изпивам една бира на екс, предоволен от себе си. Обръщам се – от печката излизат гъсти кълба черен дим, все едно съм запалил гума.
              Кулинарното ми произведение се запалило (бях му сложил малко уиски за вкус) и сега оживяло се мъчеше да бяга от горещината. Позатиснах го малко, но в крайна сметка го измъкнах. Изгорен на две места оглеждам черната си баница – прилича на капак от улична шахта.
              В тоя момент любимата се прибра. Точно както по филмите си изтърва торбите при гледката – рядка кочина, парчета въглени, разтвор от яйца, сплъстена котка и един мъж върнал се от битката за Сталинград.
              От тогава мога да влизам в кухнята само, ако питам.
              Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Айде стига толкова с тоя Чък Норис!
                Той е само актьор, не е някой велик бог примерно. Aко беше такъв, щеше точно в този момент да ми забие главата в клавиатуратаявертъуиоплкбгфгхйк,л., бжфртъйукил.,мнбжфдесдвасдфгхъйук
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Име:11055399_852483918122745_637660543529127104_n.jpg
Размер:150.1 КБ
ID:5671483

Коментар

Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнение
                    [ATTACH=CONFIG]814218[/ATTACH]
                    Ма току виж краставиците станали по шейсе сантима [emoji3]

Коментар

Доста старички, но все пак:

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Още едно подобно:

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Име:66db71852bbd0bd5f1cf96456d982e43.jpg
Размер:135.4 КБ
ID:5671623

Коментар

https://www.facebook.com/brunodansla...3189515468122/

Коментар

Веднага виждате рачето нали???

Име:race.jpg
Размер:19.3 КБ
ID:5671709
                              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X