Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий

X
- 

Последно редактирано от windwarrior; 22-11-13, 22:12.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
 Коментар
- 

От: Смяяяях....

Това сигурно ли е, че не е нещо а-ля-Комицитие?Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеКвинтесеснцията на т.нар. "коментарни предавания", предполагаемо ...
 Че стила малко ми напомня на един стар руски виц, как див селянин разказва за авиопарада в Москва:
 - Смотрю, бля, ни х@я. Потом х@@@@як! Х@я, х@я,х@я и опят ни х@я. Ох@еть, бля....

В превод, но не толкова на български, колкото въобще и изобщо: Гледам - нищо. После - леле, майко! Като заизскачаха ония ми ти самолети един след друг! И после отминаха. Голямо шоу... О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много... О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
 Коментар
- 

Българският едишън е описанието на милиционер за заря: - "Нема, нема и току си е** майката!"Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеТова сигурно ли е, че не е нещо а-ля-Комицитие?
 Че стила малко ми напомня на един стар руски виц, как див селянин разказва за авиопарада в Москва:
 - Смотрю, бля, ни х@я. Потом х@@@@як! Х@я, х@я,х@я и опят ни х@я. Ох@еть, бля....

В превод, но не толкова на български, колкото въобще и изобщо: Гледам - нищо. После - леле, майко! Като заизскачаха ония ми ти самолети един след друг! И после отминаха. Голямо шоу... "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой." "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
 Коментар
- 

Съвсем сигурно е че Е нещо в стил Комиците. Само че в руски вариант - Камеди КлабПървоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеТова сигурно ли е, че не е нещо а-ля-Комицитие? 

Което не пречи да е доста добра сатира на "сериозните" коментарни предавания.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
 Коментар
- 

Факт...Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение...е доста добра сатира на "сериозните" коментарни предавания. "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой." "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
 Коментар
- 

Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!
 Коментар
- 

Не е много смешно, но пък дава кураж на тези, които не обичат да заобикалят 

http://vbox7.com/play:192f7f3baaGrand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
 Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
 'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'
 Коментар
- 

Може и ида се е гмурнал, а може и да е имало предварително вързано въже - руснаците понякога са предвидливи 
 В тази връзка се сетих поредната история на мой приятел в Мурманск. Имат ловна хижа доста извън града. Та от там - палят снегохода и отиват за риба.
 В случая - на 40км от хижата.
 От там нататък - разказ от негово име:
 Карам си аз по езерото, а то сумрак - полярна нощ... И на фара не съм забелязал, че по края на езерото леда е тънък.
 В един момент леда се пука, и снегохода започва да потъва.
 Скочихме ние (на снегохода е бил и негов приятел) - на десеттина метра от брега бе. Не се намокрихме много (тя иначе щеше да стане дебела - с тези дебели зимни дрехи може и да те повлече надолу)...

И ти да видиш красота - нощ, тишина, северно сияние, звезди, а фара на вече потъналия снегоход озарява леда изотдолу  

Запалихме огън, поизсушихме се. Отбелязахме мястото и пеш обратно до хижата - а от там на 1км вече има GSM сигнал... Добре, че нямаше дебел сняг и мястото е равно - преход около 12 часа.
 Викнахме военни водолази - изкараха Ямахата.
 Изсушаване, смяна на масло и продухване на горивната система. И ГАЗ Единственото поражение върху машинката - отказ на скоростомера...

Вече съм неактивен в този форум и не го следя. Единственото поражение върху машинката - отказ на скоростомера...

Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
 Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар