Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
Последно редактирано от windwarrior; 22-11-13, 21:12.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
От: Смяяяях....
Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнениеКвинтесеснцията на т.нар. "коментарни предавания", предполагаемо ...
Че стила малко ми напомня на един стар руски виц, как див селянин разказва за авиопарада в Москва:
- Смотрю, бля, ни х@я. Потом х@@@@як! Х@я, х@я,х@я и опят ни х@я. Ох@еть, бля....
В превод, но не толкова на български, колкото въобще и изобщо: Гледам - нищо. После - леле, майко! Като заизскачаха ония ми ти самолети един след друг! И после отминаха. Голямо шоу...О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеТова сигурно ли е, че не е нещо а-ля-Комицитие?
Че стила малко ми напомня на един стар руски виц, как див селянин разказва за авиопарада в Москва:
- Смотрю, бля, ни х@я. Потом х@@@@як! Х@я, х@я,х@я и опят ни х@я. Ох@еть, бля....
В превод, но не толкова на български, колкото въобще и изобщо: Гледам - нищо. После - леле, майко! Като заизскачаха ония ми ти самолети един след друг! И после отминаха. Голямо шоу..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеТова сигурно ли е, че не е нещо а-ля-Комицитие?
Което не пречи да е доста добра сатира на "сериозните" коментарни предавания.Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
-
Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение...е доста добра сатира на "сериозните" коментарни предавания."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!
Коментар
-
Не е много смешно, но пък дава кураж на тези, които не обичат да заобикалят
http://vbox7.com/play:192f7f3baaGrand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'
Коментар
-
Може и ида се е гмурнал, а може и да е имало предварително вързано въже - руснаците понякога са предвидливи
В тази връзка се сетих поредната история на мой приятел в Мурманск. Имат ловна хижа доста извън града. Та от там - палят снегохода и отиват за риба.
В случая - на 40км от хижата.
От там нататък - разказ от негово име:
Карам си аз по езерото, а то сумрак - полярна нощ... И на фара не съм забелязал, че по края на езерото леда е тънък.
В един момент леда се пука, и снегохода започва да потъва.
Скочихме ние (на снегохода е бил и негов приятел) - на десеттина метра от брега бе. Не се намокрихме много (тя иначе щеше да стане дебела - с тези дебели зимни дрехи може и да те повлече надолу)...
И ти да видиш красота - нощ, тишина, северно сияние, звезди, а фара на вече потъналия снегоход озарява леда изотдолу
Запалихме огън, поизсушихме се. Отбелязахме мястото и пеш обратно до хижата - а от там на 1км вече има GSM сигнал... Добре, че нямаше дебел сняг и мястото е равно - преход около 12 часа.
Викнахме военни водолази - изкараха Ямахата.
Изсушаване, смяна на масло и продухване на горивната система. И ГАЗЕдинственото поражение върху машинката - отказ на скоростомера...
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар