Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Легнал полицай по габровски...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Вдлъбнат полицай"

Че тук има на няколко места от поне 15-ина години. Само дето като минеш през тях с 80 и нагоре - все едно ги няма.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159059

Незнам коя от двете теми е по сИриозна...

Коментар

И аз се надявам това да се оправи, че ме е срам от гостите на града, които минават от там, за да достигнат напр. комплекс "Етъра" или прохода "Шипка". Но към сегашния час, дупките са си още там. По-големият фарс е, че са оставили и двама катаджии в дъжда, да стоят на пешеходната пътека до дупките, неизвестно с каква функция...

Коментар

Потвърждава се това, че за да си чиновник в така наречената "администрация" трябва да си пълен идиот. Нормални хора там работа нямат. Ако някой сега се засегне-да се брои от изключенията
          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
          Суперскан България www.decbg.com
          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=159059

Незнам коя от двете теми е по сИриозна...
            Е това не съм го видял. Сори за дублажа!

Коментар

Типично по габровски и двете са за хумор сатира и забава. Барабар с дъжда и двамата полицаи, а - да викнат и кмета - за сатирата де.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
                Е това не съм го видял. Сори за дублажа!
                Темата си е сериозна.Аз имам по радикално предложение.Камера със снайпер и боеприпас за вреден дивеч

Коментар

Лично съм бил свидетел това лято, как там се прелита ниско с 80, нарочно изравних , за да видя с колко кара джигита.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
                    Чували ли сте за "легнал полицай"?... а за "вдлъбнат"???
                    Ами ето, заповядайте:

http://www.dnevnik.bg/live/gradska_sreda/2013/01/18/1986554_v_gabrovo_praviat_dupki_v_asfalta_vmesto_da_povdigat/

Струва ми се, че безпомощността в борбата с нарушителите по пътя достигна своя апогей, и той изби в Габрово. От възможните мерки за охрана на една пешеходна пътека - осветление, светофар, легнал полицай, камера за скорост и пр., "специалистите" избраха да направят дупки в асфалта - нещо, за което плащаме данъци да го няма!

Моля за вашите коментари - правилно ли е, законно ли е, оправдано ли е, европейско ли е, психично здраво ли е и въобще какво е?
                    Казва се "станал полицай" и до миналата година го имаше на пътя, който минава покрай мото-полигона "Горна Росица". За моментно решение е правилно ("легналите полицаи" ги демонтират защото при снеговалеж са много по-опасни). Едва ли противоречи на някой закон. Ако има ефект е оправдано. Не знам дефиниция за европейско. Ако е произведено в Европа, такова е. Дали е психично здраво ... Виж тук е малко комплексно, особено в този случай.
                    За пешеходната пътека, за която става дума. От както се помня не е правено нищо в посока обезопасяване, това важи за повечето такива в Габрово. Не е по-безопасно на предния светофар, където пешеходеца натисне бутона и секундарника скочи от 20 сек. на 5 сек. Добре че го спряха или е счупен, но сега е по-безопасно. Там решението е подлез, стига да се ползва, защото на автогарата какво като го има. 60% не го ползват. Лично за мен "станалия полицай" е една идея по малоумен от "легналия". Но за две-три седмици ще му свикнете.
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

От: Легнал полицай по габровски...

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                      Няма лошо да е повдигната. В Швейцария пешеходните пътеки са 5 метра дълъг полегнал полицай, боядисан в червено светлоотражателно с бяла зебра, с грапава настилка. Ако минеш с повече от 5 км/ч направо ти изпадат зъбите.
                      И в България ги има.
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Голям шум се вдигна за това "съоръжение" и аз слушах по Хоризонт. Ма пък на мен някой ако ми светне принципната разлика между "вдлъбнат легнал полицай" и "изпъкнал легнал полицай"... Все неравности на пътя (кат че ли по него има много равности), целящи ограничаване на скоростта.
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          ...принципната разлика между "вдлъбнат легнал полицай" и "изпъкнал легнал полицай"...
                          Най-елементарната - нарушена пътна настилка.

Коментар

Аз първо видях темата в "спама", но да си задам и тук въпроса. Каква е принципната разлика между "вдлъбнат легнал полицай" и "изпъкнал легнал полицай"...
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Мдааа...имаме запас от идиоти за поне 100 години напред!Обикалям цяла Европа и такова нещо не съм виждал.Обаче съм виждал знак 30 и камера зад него...и на 100 метра още една и още една...и всичките едни такива...автоматични.Само по някое време те блесне и знаеш че си с от 100евро назад и нагоре.Който както иска да кара.И точки не взимат.Кеш само искат.Гадини!
                              BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                ... принципната разлика между "вдлъбнат легнал полицай" и "изпъкнал легнал полицай"... Все неравности на пътя...
                                ГЕРБерско обяснение на настоящия ландшафт.Нещо като божествено образувание,гарантирано от ГЕРБ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X