Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Легнал полицай по габровски...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Легнал полицай по габровски...

... След проведена среща между представители на полицията и експерти от общинска администрация, са направени нарези в асфалтовата настилка, които физически да ограничават скоростта на автомобилите... Неравностите ще бъдат сигнализирани със съответната вертикална маркировка.
    Източник
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

От: Легнал полицай по габровски...

Един вид са сътворили изкуствени дупки. Хитро
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Един вид са сътворили изкуствени дупки. Хитро
      Хитро щеше да е ако е само това, а то има и още - вертикална сигнализация, както и полицай в час-пик. Това вече е гениално

Коментар

За следобедите да пуснат и светофар, а сутрин може направо да затварят шосето. Не са се сетили.

Коментар

От страни може да изглежда смешно , но за по-малко от месец на една и съща пешеходна пътека в Благоевград има три жертви. Сега пътеката е повдигната .
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Няма лошо да е повдигната. В Швейцария пешеходните пътеки са 5 метра дълъг полегнал полицай, боядисан в червено светлоотражателно с бяла зебра, с грапава настилка. Ако минеш с повече от 5 км/ч направо ти изпадат зъбите.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              От страни може да изглежда смешно , но за по-малко от месец на една и съща пешеходна пътека в Благоевград има три жертви. Сега пътеката е повдигната .
              На тази също за месец са станали два инцидента, но няма жив човек, който да ме убеди в адекватността на решението - дупка пред и зад пешеходна пътека! Да не говорим за цената.

Коментар

Гриша сигурно имат предвид не дупки а нарези като при Черния Кос на Владая.
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

"Вдлъбнат полицай"

Чували ли сте за "легнал полицай"?... а за "вдлъбнат"???
                  Ами ето, заповядайте:

http://www.dnevnik.bg/live/gradska_sreda/2013/01/18/1986554_v_gabrovo_praviat_dupki_v_asfalta_vmesto_da_povdigat/

Струва ми се, че безпомощността в борбата с нарушителите по пътя достигна своя апогей, и той изби в Габрово. От възможните мерки за охрана на една пешеходна пътека - осветление, светофар, легнал полицай, камера за скорост и пр., "специалистите" избраха да направят дупки в асфалта - нещо, за което плащаме данъци да го няма!

Моля за вашите коментари - правилно ли е, законно ли е, оправдано ли е, европейско ли е, психично здраво ли е и въобще какво е?

Коментар

От: "Вдлъбнат полицай"

Легнал, вдлъбнат.. все тая - хем си върши работата, хем създава удоволствие, като минаваш връз него....

Мачкай....

Коментар

Имат си предвид баш дупки! Днес внимателно слушах репортажа в предаването "Хора, пътища, автомобили" на БНР, в което участваха представители на общината и граждани.

Коментар

Вижда ми се просто проява на незнание и некомпетентност, по които (ако се съди по текста в края на статията) - кметицата вече е реагирала...

Преди години в Париж един от заместник кметовете много сериозно искаше да ограничи задръстванията по околовръстното им чрез стесняването на входните артерии. Логиката беше "като са по-тесни входовете към околовръстното - ще влизат по-малко коли". Естествено за съответните задръствания преди заходите към околовръстното коментар нямаше. Неговата работа била околовръстното да върви.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение
                          ...правилно ли е, законно ли е, оправдано ли е, европейско ли е, психично здраво ли е и въобще какво е?
                          Не е правилно, не е законно, не е оправдано, пълно малоумие

"Решението да се направят нарезите в асфалта е взето и осъществено вчера след работна среща между представители на полицията и експерти от общината."

Коментар

Тия по цял свят са така или поне примери има колко искаш.И ганичните са така,спряха ме да ми ровят у раницата снощи,а принципно като пресичам границата с 30 метрови неща няма кьорава кука мьц да каже,те за раницата се хванаха.

За макаритееееееее,след дупката може и легнал да сложат,а проблема просто иска яки глоби и тва си е.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Много си е правилно даже - за Габрово де - що да го налазват полицая, га може да му влязат, а да влезеш на полицай, на ужким може и отзад, си е душевна чикия.
                              Днес в Габрово - утре в цялата страна.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X