... След проведена среща между представители на полицията и експерти от общинска администрация, са направени нарези в асфалтовата настилка, които физически да ограничават скоростта на автомобилите... Неравностите ще бъдат сигнализирани със съответната вертикална маркировка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Легнал полицай по габровски...
Свий
X
-
Легнал полицай по габровски...
... След проведена среща между представители на полицията и експерти от общинска администрация, са направени нарези в асфалтовата настилка, които физически да ограничават скоростта на автомобилите... Неравностите ще бъдат сигнализирани със съответната вертикална маркировка.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.Тагове: Няма
-
От: Легнал полицай по габровски...
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЕдин вид са сътворили изкуствени дупки. ХитроСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Няма лошо да е повдигната. В Швейцария пешеходните пътеки са 5 метра дълъг полегнал полицай, боядисан в червено светлоотражателно с бяла зебра, с грапава настилка. Ако минеш с повече от 5 км/ч направо ти изпадат зъбите.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеОт страни може да изглежда смешно , но за по-малко от месец на една и съща пешеходна пътека в Благоевград има три жертви. Сега пътеката е повдигната .Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
"Вдлъбнат полицай"
Чували ли сте за "легнал полицай"?... а за "вдлъбнат"???
Ами ето, заповядайте:
http://www.dnevnik.bg/live/gradska_sreda/2013/01/18/1986554_v_gabrovo_praviat_dupki_v_asfalta_vmesto_da_povdigat/
Струва ми се, че безпомощността в борбата с нарушителите по пътя достигна своя апогей, и той изби в Габрово. От възможните мерки за охрана на една пешеходна пътека - осветление, светофар, легнал полицай, камера за скорост и пр., "специалистите" избраха да направят дупки в асфалта - нещо, за което плащаме данъци да го няма!
Моля за вашите коментари - правилно ли е, законно ли е, оправдано ли е, европейско ли е, психично здраво ли е и въобще какво е?
Коментар
-
Имат си предвид баш дупки! Днес внимателно слушах репортажа в предаването "Хора, пътища, автомобили" на БНР, в което участваха представители на общината и граждани.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
От: "Вдлъбнат полицай"
Вижда ми се просто проява на незнание и некомпетентност, по които (ако се съди по текста в края на статията) - кметицата вече е реагирала...
Преди години в Париж един от заместник кметовете много сериозно искаше да ограничи задръстванията по околовръстното им чрез стесняването на входните артерии. Логиката беше "като са по-тесни входовете към околовръстното - ще влизат по-малко коли". Естествено за съответните задръствания преди заходите към околовръстното коментар нямаше. Неговата работа била околовръстното да върви.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от popov308 Преглед на мнение...правилно ли е, законно ли е, оправдано ли е, европейско ли е, психично здраво ли е и въобще какво е?
"Решението да се направят нарезите в асфалта е взето и осъществено вчера след работна среща между представители на полицията и експерти от общината."
Коментар
-
Тия по цял свят са така или поне примери има колко искаш.И ганичните са така,спряха ме да ми ровят у раницата снощи,а принципно като пресичам границата с 30 метрови неща няма кьорава кука мьц да каже,те за раницата се хванаха.
За макаритееееееее,след дупката може и легнал да сложат,а проблема просто иска яки глоби и тва си е.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Много си е правилно даже - за Габрово де - що да го налазват полицая, га може да му влязат, а да влезеш на полицай, на ужким може и отзад, си е душевна чикия.
Днес в Габрово - утре в цялата страна.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар