Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Нееее,тамън си сипах ракии с тараторче,Наздраве!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИзпоназаспахте ли?

Наздраве!

Днес очегъртахме трасето с грездея и официялно сме готови за 30-1май да открием шампионата по автокрос.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
 Коментар
- 

Отче , бирата лекува гласните струниПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАе да кажем шепнейки едно наздраве, че нещо болен и нема глас  ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Що,ти нЕмаш ли си ,или завиждаш!?Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеВсе ще се намери некой дето има нещо за смучене.

Наздраве! 

Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
 Коментар
- 

Това кашляне и това безгласие не се лекуват с газираноПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеОтче , бирата лекува гласните струни ...наздраве ...наздраве 
 НАздраве с водкенRAV 4
 F650GS
 Коментар
- 

Той и Колчо се фали, дека лекувал подобни болежки с топъл праз, ма ти снощи не си поиска лечение нали?Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеВиж за Бочкова рикия съм чувал, че лекува сичко ... ама само съм чувал 
 Ае наздраве с едно водкенче
 Ай наздраве на пиющите, аз сеги му седнаф на рикий, че одих да си поръчвам чепат на новата фирма.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
 Коментар
- 

Не идваш на сбирки!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеВиж за Бочкова рикия съм чувал, че лекува сичко ... ама само съм чувал 

Наздраве! 0осем9осем7шест0осем7едно 0осем9осем7шест0осем7едно
 Миро
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 155 потребители онлайн. 0 потребители и 155 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.
.

Коментар