Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДа-а, некои помнят и малка "Stewardess"! Наздраве
!
[ATTACH=CONFIG]864383[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]864384[/ATTACH]
НАздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Със Стюардеса пропуших...
Да ми се чуди човек на акъла как ми е харесало.
От такива цигари бременните циганки помятаха-сутрин на гладно една кутия на екс...
Айде вече на ракийка, наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеАйде че стана ракиено време ...наздраве....Коле , тури му на тилифоня една сижимка и на врато , да го не загубиш пак
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеа съкън мое да се скине, сака дека си требе сенджирНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЗайко , туряй по едно / наздраве / накрая ....наздравеяко и бирата излази откаде носо
наздраве
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Та днес се обаждам на един Колега тук от форума продава си уЖаската от Добрич е.
Хубаво договорихме цената ама той ми вика Добрич София си е доста път
пък аз му викам какво толкова я виж колко почивни дни идватсе ще я добутам някакси
той ми вика или си много наивен или много луд
Накрая ми вика абе да ти кажа чесно дори тук от Варна да кача от затвора някой затворник да я кара не съм много сигурен дали ще я закара най много да издържи полувиния път ще я хвъли и се върне у затвора с сигурност ще се чуства по добре
Бре аз лично не вервам да са толкоз зле тия уазки
НаздравеЛуд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Чак си го представих как Пламен(зайко) се хили и се задавя, и бирата излиза през носа...
Ма кво толкова смешно?..
Айде вече на биричка, наздраве на всички.
П.П. Включих телефона-всичко работи както си беше, сега съм го вързал на синджира(зарядното) да пасе, че е огладнял.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар