Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Наздраве!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, Коле, Пламене!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Поне има резултати .... Ванката се сети, че трябва да си види датите за неговите матури снощи, като говориха по телевизията

Наздраве ви .... с нетърпение чакам да стане 21.00, че да си вървя .... не мога и по-рано да си избягам - една от шеФките е дежурна
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеСлед родителска и с ясни резултати от матурите... Ако не се нуждаех спешно от бира щех да джасна две ракиЙ набърже.
Наздраве!Ха така,пийни си,повтори,спомни си на какви ексцесии си била изложена след родителска като ученичкаПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАко я видя ще ти кажа дали е добре. Бирата беше животоспасяваща напитка, за която копнеех от сутринта.
Наздраве, сега вече мога да мина на ракий.
,и остави Мия на мира(конското си е задължително)!
Наздраве!На ракии,ма нещо ми се губи салатката и май пак ще съм на мохито.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
И .. за какво ти е?Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеБрех, ако не те хванат намери и една за мен.
... ... ... ...
Това не върви с водка!
С водка върви сельодка.
НАздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар