Бирено братле хайде да ти щампираме отпуск за Каварна, че UFO макар и с пенсионна сила, ще ударят планетата за последно.
Имам им цялата дискография изслушана не знам колко пъти в мазата точно, докато си наливам бира и казвам наздраве на биреното ми братле.
Лошото е, че забравям имената на песните им и докато се кача макар и с пълна халба в бара, си мисля да сляза да налея още една, че да се сетя Така се прави компотен Джо,ще ти взривя компотите да знаеш, на Уенди айриш дядо й преди да се възвиши ме научи как да вадим картофи с експлозивна мотика.
Бъзикам се с истината наистина,но това колко ще е истинско само вие ще си знаете или зависи.
Наздраве с бира!
Налях си две халби да кажа наздраве в бара.
Утре ставам да боря шината или новата дъска на кофата на товарача която ми падна на крака.
Това куцайки го подминавах с омраза всеки ден, но утре ще продължа с корените на аргон и после с базични и същите наслоени против износване.
Няма да си дам ината.
Наздраве!
Много ще се изпълня на Туистед систърс в Каварна наживо и най вече на Към аут анд плей.
Никога няма да забравя стълбите по които бягах до блока с касетка стисната толкова здраво, че нямаше изтърване.
Говорихме си с моя зет днес за концерта на Систем ъф а даун на който беше и за същата зала направена за симфонични оркестри в Леон, абсолютно нищо общо с тая шит зала армеец,дето с Колето и Гриша бяхме.Всъщност за Колето концерта беше ексайтинг, но не и за мен с тая кака пред мен дето кофееше и портмонето й при всеки ексайтмънт ме блъскаше рязко в топките.На Гриша сякаш не му беше до концерт.Наздраве и лека, ей пие ми се още, но тия педали гробари ако днес ме спрат на Цимерман няма да ми простят.
Наздраве и лека!
Коментар