Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
Това трябва да преобладава в бара, еваларка бирено братле!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеАми то си преобладава!
Наздраве, рокаджий!
Те още един кандидат!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАко е от този тип дето се слага на скоростната кутия-може.
Ако е компресор от ЗиЛ с монтажна плоча за задвижване от ремък-и аз имам такъв, отремонтиран, с все плочата и раздвижна шайба, ама пусти мукаетлък...
Не щеш ли да ми дойдете на гости с Вендито? Така ще успея да те почерпя както си знам, а и на село може да идем да ми видиш тревясалите ниви...
Наздраве.И зилов ще ти дам ако искаш и ифов ,никога не съм бил привърженик на тия самоделки,дето форума е отделил много за тях.Само да се видя с пари и ще си купя сериозен винтов компресор най насетне,проста ми е тиквата и все купувам копче за балтон, насъбрал съм три ракетки ,добре ъглошлайфа,да не казвам бабки щото така викат на тоя модел чикаго нюматик-пневматик.Мечтата ми е така да механизирам и улесня един човек да се справя сам с всичко.
Даже и на нивата.Обещаха ми като добър клиент от Джон Диър да пробвам RTK -навигация за есеннната кампания ,дискуване и сеитба за един месец- така измислено ,че го купуваш,което мамка му е стъпка сам да се оправям без да ми тежат годинките, и ще го направя.Ще дам мило и драго да стана независим от ЕU съюза и да не им танцувам по правилата заради шибаните субсидии.Инато копеле съм и наумя ли си нещо мира няма да видя но трябва да стане.
Наздраве и лека!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
Мазни приказки ама респекта и кефа цена нямат.
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 28 потребители онлайн. 0 потребители и 28 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар