Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Говорим за нов багер,не за някой 45-50 годишенПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТооо, смяната на масло е до време. После като се износят механизмите(организмите де)-смяната спира автоматично. Даже и редовното помпене не помага...
...
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеГоворим за нов багер,не за някой 45-50 годишен
...
На млади години .. и багерист ще трябва да ставам.
Де да знам аз .. кой какъв багер има.
Пацо.
При мен вали дъжд. И .. много вятър.
НАздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Ами то си зависи от модела...Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБе нещо над 40 беше май
... Даже знам колко точно. Ама няма да кажа щото съм кавалер, фръц!
Айде наздраве.
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Никога гладен и винаги жаден.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНамерих нещо интересно ...специален поздрав за тихич ...http://vbox7.com/play:5dd88869cd
Благодаря за поздрава Саше , само жив и здрав братле.
Наздраве с бира!
Коментар
-
Добрутро! На кафенце,навън има към 20 см сняг и продължава да вали,а и вятъра го раздухва на където си иска.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар