Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Аре ставайте.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:461.jpeg
Прегледи:7
Размер:12.1 КБ
ID:5607983
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
      ама тоя път, май няма да съм много женен.
      Чшш, ей, умната...

Изпивам кафето, и тръгвам за Кичево. Последно така реших.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Альоооууу, кво сти съ развикале по тъмну, уа?
        У неделя чиляк не мой да са нАспи от вазека, ми са стряска ръиш.
        Слизам за кафе.
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Паля за Равногор. Да не са напиете преди обяд, ей!
          На студена водица...
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Тука бог нема, щото е връх Безбог...
            Обаче има езеро с риби и капанче със ладна бира.

Наздраве.
            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Наздраве пияници!Ние се върнахме от Д.Езерово
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

И аз се наработих за днес, бирата ме зове.
                Купих водка и сок от грейпфрут за булката, след малко като вкара градус, латерната ще почне ,макар и да има много интересни спомени да си преразкажем отново.
                За някой може да е интересно ,но за мен май вече е болезнено.
                Вече се почнахме ....с дядо й живеещ с баба й на 92 Монтгъмъри стрийт в Единбург по време когато Втората световна започва,или иронията когато човечец с два малки дюкяна за мебели е мобилизиран в осма армия на генерал Монтгъмъри като дезърт рат без да има си има хабер къде отива, камоли обучение.
                На път в средиземно море( за никой не знае коя страна),торпедо потапя кораба и малко оцеляват в Египет.В 1940 дядо Джими като недобър войник, но добър плувец оцелява също и задобрява в Египетска Сахара за 3 години, после 2 години в Сицилия и се прибира.
                Жената още пази телеграмата за завръщането му ,като ценен къс история.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3348.jpg
Прегледи:1
Размер:112.7 КБ
ID:5608008Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3349.jpg
Прегледи:1
Размер:124.4 КБ
ID:5608009
                След войната деди Джими отново си продължава бизнеса с мебели, но английския му партнер Бил го прецаква и до там.
                На интервю за работа в Хюлет Пакард и проверка на здравето му откриват рак зад лявото око, което разбира се губи след операция.
                Цялата тая дрънканица беше за да ви докарам до момента, когато дядо Джими е вадел стъкленото си око, да го почеше пред снобите на масата, поканени от жена му баба Агнес-Неси (родена в богато семейство).
                Някой се ражда с сребърна лъжичка, друг е роден беден, но с находчивост и труд просперира.

Надрънках се.
                Хайде ,наздраве с биричка от наливната чешма.

Коментар

Аз днес стигнах почти до Варна, и ми се обадиха, че "след малко комбайна тръгва за нивата"...
                  Обратен завой на аксаковския разклон, и гаааз обратно. Майната му на състезанието, слъногледа е по-важен. По средата на магистралата имах спор с полото-не иска да върви без вода, а след като му налях-не иска да пали с "новия" стартер, ама спора завърши в моя полза.

Разгеле дожънах, остават само 40 декара царевица, ама за нея има време.

На следобедно кафенце.

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
                    И аз се наработих за днес, бирата ме зове.
                    Купих водка и сок от грейпфрут за булката, след малко като вкара градус, латерната ще почне ,макар и да има много интересни спомени да си преразкажем отново.
                    За някой може да е интересно ,но за мен май вече е болезнено.
                    Вече се почнахме ....с дядо й живеещ с баба й на 92 Монтгъмъри стрийт в Единбург по време когато Втората световна започва,или иронията когато човечец с два малки дюкяна за мебели е мобилизиран в осма армия на генерал Монтгъмъри като дезърт рат без да има си има хабер къде отива, камоли обучение.
                    На път в средиземно море( за никой не знае коя страна),торпедо потапя кораба и малко оцеляват в Египет.В 1940 дядо Джими като недобър войник, но добър плувец оцелява също и задобрява в Египетска Сахара за 3 години, после 2 години в Сицилия и се прибира.
                    Жената още пази телеграмата за завръщането му ,като ценен къс история.[ATTACH=CONFIG]736225[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]736226[/ATTACH]
                    След войната деди Джими отново си продължава бизнеса с мебели, но английския му партнер Бил го прецаква и до там.
                    На интервю за работа в Хюлет Пакард и проверка на здравето му откриват рак зад лявото око, което разбира се губи след операция.
                    Цялата тая дрънканица беше за да ви докарам до момента, когато дядо Джими е вадел стъкленото си око, да го почеше пред снобите на масата, поканени от жена му баба Агнес-Неси (родена в богато семейство).
                    Някой се ражда с сребърна лъжичка, друг е роден беден, но с находчивост и труд просперира.

Надрънках се.
                    Хайде ,наздраве с биричка от наливната чешма.
                    Аз като падащ си по миналото и антиките,веднага ме грабна това писмо!Наздраве!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Аз днес стигнах почти до Варна, и ми се обадиха, че "след малко комбайна тръгва за нивата"...
                    Обратен завой на аксаковския разклон, и гаааз обратно. Майната му на състезанието, слъногледа е по-важен. По средата на магистралата имах спор с полото-не иска да върви без вода, а след като му налях-не иска да пали с "новия" стартер, ама спора завърши в моя полза.

Разгеле дожънах, остават само 40 декара царевица, ама за нея има време.

На следобедно кафенце.
                    По важен е,като ще има кинти!

Наздраве!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                      По важен е,като ще има кинти!
                      Да има, да има-колко да има... Нивата е доста слаба, отделно пораженията от дъждовете, отделно никаквата цена...
                      Това което ще взема от слънчогледа няма да стигне да си върна борчовете. Ще разчитам на постъпленията от царевицата, и на продажбата на житото.
                      Субсидиите може да ми останат като печалба, ама надали, и от тях ще има да давам.

Абе аз съм един бизнесмен, мамата си трака...

Коментар

Да има, да има-колко да има... Нивата е доста слаба, отделно пораженията от дъждовете, отделно никаквата цена...
                        Това което ще взема от слънчогледа няма да стигне да си върна борчовете. Ще разчитам на постъпленията от царевицата, и на продажбата на житото.
                        Субсидиите може да ми останат като печалба, ама надали, и от тях ще има да давам.

Абе аз съм един бизнесмен, мамата си трака...
                        Слаба не слаба,върнал си се за нея!Значи все пак по-добре от нищо!

Аре аз вече на ракийка с таратор!Наздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Днес, 31ви август се навършват 17 години от смъртта на лейди Ди .
                          Сякаш това утро беше вчера, като пекохме пипер с майка ми на пиростията за лютеница и по радиото чухме тъжната новина.
                          Кога се изтъркаляха 17 години?

Респект и поздрав с любимата й песен

Коментар

Бaси,това време лети,лети!

Наздраве!
                            Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 31-08-14, 17:51.
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Не само борчовете братле, но и парите вложени за семена и обработки.
                              При моя налягал слънчоглед с масрафа и мерака с листното на 200 кила добив съм вътре не с двата, ами с трите крака.И кооперациите като изпраскат рента от 100 лева и падам от каруцата брат.
                              Царевицата сега на зелено е 240лв за тон и ще пада,щото има много.
                              Какво ли не ми се върти из тиквата,да направя бартер за мпк и селитра срещу пшеница,понеже торовете се качват като цена.Отделно ,че двама пенсионери ми тровят ежедневието всячески даже и с лакомия,даваха ми 310 за тон пшеница,Недей ще стане 320..... ще стане, ама вече стана 290.
                              Значи кеф ми е да си подготвя земята с тертип ,да я изора,наторя,култивирам,засея ,напръскам или всичко нужно да дам от себе си.
                              Но като дойде време за продаване, честно червата си виждам с това кундене от страна на търговци, дето една клечка за гъза си не могат да одялат и без труд забогатяват на твой гръб.
                              Ами тъй ще е братле.
                              Наздраве Коле!
                              Наздраве на бара!
                              Последно редактирано от тихич; 31-08-14, 17:40.

Коментар

Тишо, то и нашето е малко от лакомия, ама след като знаем, че на тези цени сме вътре, гледаме поне да е с по-малко...

Тук е и ролята на държавата. Много добре се знае, че не може да въведе цени насила(против всякакъв пазар е), а и нали основната благина на европейския съюз е СВОБОДНОТО движение на хора стока и пари.
                                Обаче има право да подпомага финансово земеделския сектор. Когато годината е добра-нека да не дава, при опоскания бюджет да даде пари на по-слаби сектори.
                                Но при лоша година като тази, и с ниски цени-държавата трябва да се погрижи за тези които буквално изкарват хляба и салама. Т.е.-има право да даде национални доплащания-да го стори. Оплакванията, че няма пари в бюджета не вървят. Не се отнася за кой знае колко пари. Да понамалят малко краденето, и ще се намерят парите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X