Саше .. не забравяй че няма трансмисия, кардани, полуоси, дифове.
Това са едни поне 300 кила надолу.
Колко да тежи помпата или помпите и хидромоторите? Е и малко тръби маркучи.
НАздраве!
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Майтапа настрана.
Миналата седмица , спускайки се от вилата, заварих пътя преграден от камион с арматура за колоните на надлеза на магистралата.
Толкова кал беше, че камиона с прицеп се завъртял на завоя в дерето и няма мърдане
Комбинираното JCB се опитало да го тегли, ама греда.
Свалиха поне 40 тонната сонда да го тегли.
Съответно, багериста на JCB- то ми каза, че няма смисъл да чакам.
Нямало да стане поне час.
Викам, аз ще мина по билото.
Ще се върна да взема джипката, и ще се пробвам. Бях със Ситроена.
Той вика, аз вчера се пробвах, но не можах да стигна и половината път.
Няма да можеш и с джипката.
Викам си бре, тоя ме предизвиква.
Братя мои, такава адска кал, не бях газил нивга в живота си.
Ферозата вървеше накъдето си иска.
На всичко отгоре и на фарове и не се виждаше къде мога да скоча в някой изкоп.
Видях докъде се беше мъчил комбинирания...
Е, нема начин машина поне четири-пет тона, да се сравнява с тон и двеста джип.
Минах, ама как съм минал, почти нямам спомен
Багериста на другия ден ми вика: Ти си луд човек.
Та не знам хидромотори ли, какво ли, ама си зависи от масата.
Пък аз не се имам за некъф ултра офроудър, макар и понякога да ми пушат топките.
Наздраве!
Your conscience is all you can take to your grave.
Няма да задълбаваме в теорията на хидрозадвижването, само ще кажа, че такива машини ги има, и вървят.
А мой принцип е, че щом някой някъде е успял да постигне нещо-то е повторимо и от друг. Та ако се чувствам във възможност-пробвам се и аз.
Теоретично е възможно, Коле.
По всяка вероятност и на практика, но материалното (паричното) измерение е убийствено за безпарковци с мечти, като нас.
Наздраве, дружка!
Поне мечтите са безплатни.
Your conscience is all you can take to your grave.
Няма пък.
Той е практик(то и аз де), но теорията казва, че ако има помпа с достатъчно дебит да захрани потреблението на течност, като при това да не пада налягането(разбирай голяма помпа с достатъчно мощен двигател)-може да се задвижват произволен брой изпълнителни устройства.
Ти комбаин виждала ли си? Там двигателя върти една единствена помпа, но каква... На габарити е колкото половин двигател. По багерите сигурно имате и по-големи.
Та тая помпа си има достатъчно ресурс да захрани не 8, ами 88 хидромотора които да въртят гумите.
А на мен ми трябват само 4, респ. и по-малка помпа ще се справи.
Ма теория, и техническа дискусия която е непонятна за доста хора в бара, та я оставям...
Наздраве на всички.
Коле,и на теб ли трябва да обяснявам,че "това дето го пише по книгите-Не става по нивите".
На въпроса,една помпа(с диаметър Ф-300)врътка 4 хидромотора с приблизително Ф-150мм,задвижващи самоходна пръскачка.Дотук,добре,имам я и като видях изпълнението,реших,че е перфектното 4х4.Е да,ама Не,при наклон(понеже по-големият товар е отзад)и олеква предницата и си развърта някое от колелата и си до там,маслото си избира пътя на най-малкото съпротивление в посока на захранващият казан.И реално е 1х3
При комбайните е различно,помпа и хидромотор въртящ ск,която през диф врътка крайни предавки и колела.Ако е 4х4 става реални 2х2,управляемият мост е с два хидромотора на втора помпа.
Наздраве!
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар