Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеНаздраве Пламски!
Само ние двамата май ще работим ... ма то ... винаги е така.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеНаздраве!А,само двамата,чекай да назначим Персонала,па може и никой да не работи!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМога ли да се кандидатирам за директор?
Тцъ! Категорически не!!!
За генерален директор на дирекция " Солфеж, танци, педикюр, подводен масаж, мехурчета, косми и гъдели" - може. Ако има впоследствие реорганизации, веднага те вдигаме нагоре. Обещавам!!!
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз ставам за хигиенист.
Бива ли?
Душевен хигиенист, теляк за съвестта, масажист на далаверните точки, пунктуация на измамата..
Тцъ - теб за хигиенист не мой`та взя - никак си.
Ти не си такъв човек.
Ще намерим работа специална за тебе - хем да не се преуморяваш, хем да не се уморявяш, хем да не се мориш, хем да не правиш почти нищо, хем почти съвсем нищо да не правиш, хем да не се уморяваш през работно време - то ще е от 11.30 до 11.45 във вторник - всеки вторник от първата седмица на февруари от високосна година... ако идва ташкън - през година (високосна имам предвид).
С ангажимента да правиш Франкото непрекъснато, да се отчиташ за направените разходи с фактури, касови бележки, салфетни договори, и устни кандарми - с ддс, естествено., които ще бъдат възмездявани с 80% над стойността, предвид умората при направата им..
Коментар
-
Здравейте и от мен!
Добре дошла, Зори. Благодаря на всички за пожеланията за успех на прегледа. Мина добре, но както вече Колето ви каза се налага смяна на ставата ми.
Така, че сега съм в процес на издирване на паричките. Вярвам, че ще се справя и всичко ще мине добре.
Наздраве на всички!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеОще не е дошло време за заплати и почнАхте да се оплаквате ми се струва?
Наздраве!
Наздраве!
P.S.ВиждАл съм Дянков отблизо...Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЩе намерим работа специална за тебе - хем да не се преуморяваш, хем да не се уморявяш, хем да не се мориш, хем да не правиш почти нищо, хем почти съвсем нищо да не правиш, хем да не се уморяваш през работно време - то ще е от 11.30 до 11.45 във вторник - всеки вторник от първата седмица на февруари от високосна година... ако идва ташкън - през година (високосна имам предвид).
Утре съм готов за подвизи в сервиза...
Наздраве приятелю.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zori7270 Преглед на мнениедобре разбрахПървоначално публикуван от zori7270 Преглед на мнениеНаздраве ПепсиКак си
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМлако музичка?
Наздраве!
Малко и от мен:
Нормалните хора свирят на един гриф - този луд Ричи - на три!
Наздраве, Тайгър!
Наздраве, група!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеЕий .. всички се разработиха!
А кога ще пием бре?
НАздраве с ... поредната ракийка!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеДобра вечер и наздраве.
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар