Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Последно редактирано от коко келеша; 15-11-14, 06:35.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Тишооо, това с поколенията не го мисли, същите тези хора на които сега ние се възхищаваме-като са били млади, тогавашните старци са се чудили накъде е тръгнал света.
Ми наникъде, това си е естествения ход, след 20 години сегашните лапетии с ланци и татуировки ще се възхищават на нас, и ще се чудят на акъла на тогавашните 20 годишни.
Обаче за царевицата не си прав. Тя си е от семействo "житни", което няма нищо общо с "бобови".
@ Стоян-тянка, не знам какво ти се случва, но знам колко е гадно, щом си стигнал до това да го споделиш с нас.
Казваш майната му(им), и си живееш своя живот.
И разбира се ела на сбирката, действа разтоварващо.
На кафенце, а после ще закарам франко в сервиза да започвам подготовката за шуменското състезание.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
В хороскопа ми пише, че днес съм склонна към излишни харчове.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение.... Хайде да идват клиентите, та да има смисъл това висене....
Дали да не намина да си поръчам една гаражна врата и интериорни врати с каси за целия апартамент?
Шегувам сееее
, ама се надявам някой точно това да направи.
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Ще дочакам аз да взема пари от тебе....Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеВ хороскопа ми пише, че днес съм склонна към излишни харчове.
Дали да не намина да си поръчам една гаражна врата и интериорни врати с каси за целия апартамент?
Шегувам сееее
, ама се надявам някой точно това да направи.
Наздраве!
Коментар
-
Последно редактирано от коко келеша; 15-11-14, 12:25.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
. Наздраве с биричка а след малко и с червено винце
Коментар