Знаех си, че така ще стане, ама си викам-в бара хората са готини, и ще оценят клипа по сценката, а не по музиката...
Явно съм се лъжел, щом веднага се хванахте за чалгата.
Е кво не е тъй, бе, братле, като Вива я направи на нищо оная вечер! Двоен стандарт нещо ми се чини ..
Наздраве и който квот му е на душата - това да си слуша! Само да не ме кара и мен!
И освен това, Койо, сме си готини и никога на никой не сме направили забележка за музиката - аз като пускам по 20 Бон Джоувита някой да не ми се е карал случайно? М? Това е твой патент, който, вярвам, тази вечер ти ще преосмислиш! Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Не е тъй Вили.
Вива пуска клип на който тръска яки гюбеци, и явно се кефи и на музиката и на гюбеците.
А аз пускам клип за млякото от Кокос-то е водещото, а не как на банкет няколко чалгаджии се кълчат под звуците на чалгата. И явно се кефят...
Виждаш ли разликата? Или щото сте приятелки с Вива(и от женска солидарност де) пак ще се направиш на приятно разсеяна, и няма "да вденеш" какво точно те питам...
Ооо, правя разлика - Вива не й пука и се пуска тук, да я видим как се весели, а ти тайно дзупаш гьобеци и сА праЙш на невинен - айде моля ти се кажи надраве и се спри!
Наздраве, Колчо! Аз и на теб съм приятел, без женска солидарност
Наздраве на всички!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар