Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеА, мен като ми свърши рикията и пак си налях.
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Добра вечер!
Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеДа ви похваля Евгени.
Много работи този човек...
Купих си няколко книжки вчера и днес. Май са първите, купени с изцяло мои средста. Много съм щастлив. : -)
Ми, наздраве! : -)
Послеслов: "Каберне Совиньон & Мерло & Сира".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеАа, да бе! И къде ще му излезе краят, ако все доливам?HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Malkiya Rumba Преглед на мнение...Купих си няколко книжки вчера и днес.
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеВ изтрезвителното!Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеПичове,и пи@ки
Наздраве!Кръвна група 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Malkiya Rumba Преглед на мнениеПослеслов: "Каберне Совиньон & Мерло & Сира".
Още си спомням първото ти напиване... И как на сутринта викаше "Аз ще си легна тук за малко, а кото дойде времето да тръгваме-събуди ме."
И после с Ради ядохте мекици на Букаците, а имаше толкова месо...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеБратле, с тези обръщения, честно, не знам какво търсиш, и още по-малко не виждам как ще го намериш! Дайте малко хигиена на общуването, все пак!
Наздраве!
Та брата е попил от него.
А обръщението не е "по навик". Има си смисъл защо се казва точно така, а не например "дами и господа", или "момчета и момичета".
Ама щото не се познаваме и ни са странни някои изрази.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коле, знаем се всички тук, познаваме се. Аз не те наричам х*й, очаквам и от останалите да не наричат дамската част пи*ки. Толкова.
Наздраве! И без лоши чувстваКръвна група 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТакава ли [ATTACH=CONFIG]748772[/ATTACH]
Ако някой може да ме снабди,да каже...
Наздраве с бира!Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 38 потребители онлайн. 0 потребители и 38 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар