Коле,Не Барай помпата,ако не тръгне,просто я върни,но ще тръгне гаранция,(освен ако не е клапана),пък колко ще изкара-божа работа.Вътре им се скапват едни З-образни гумени щуротии,кухи от едната страна,при напън,маслото влиза в кухината и притиска лагерите(плъзгащи)от двете страни към зъбните колела като осигурява нужното налягане и дебит.При пробита З-тка,няма налягане,навремето ги продаваха,но сега има триста модела помпи със много изчанчени гуми,повечето са със околожка от някаква пластмаса.
Наздраве!На наливна със пържен шаран.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Добра ви вечер! Мама и тате ми бЕха на гости - представихме се чудесно с телешки кифтаци, агнешки шиш на скара и куп мезелъци. Преядох и ви казвам наздраве с бирка
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Пламка, изобщо не мисля да отварям помпата. Знам,ч е ще тръгне, пък колкото изкара-толкова. Продавача каза, че от няколко години откакто ги продават нямали нито един случай на рекламация, ама де да видим...
Коментар