Много пишете, не мога да в изчета. Вчера следобед с баща ми започнахме да покриваме новия навес и не очаквахме, че днес ще успеем да го покрием. Успяхме, ама се уморихме и двамата и кръста ме наболява. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Да има, да има-колко да има... Нивата е доста слаба, отделно пораженията от дъждовете, отделно никаквата цена...
Това което ще взема от слънчогледа няма да стигне да си върна борчовете. Ще разчитам на постъпленията от царевицата, и на продажбата на житото.
Субсидиите може да ми останат като печалба, ама надали, и от тях ще има да давам.
Абе аз съм един бизнесмен, мамата си трака...
Коле,не се коси,у нас е същата работа,с тая разлика,че субсидиите са вече изхарчени...От 5 дена обикалям ХПС-то дето беше на Нивата, да му преправям захвата за новия дарак,е няма такава мъка,(установих защо в завода в Павликени ми искаха 3500)нищо на никъде не идва,то бе едно рязане,рязане,изработване на захват,(бах ти изчанченият) и заварки(изгорях зверски),е вдигнахме го вече.Останаха дреболии,да му направя платно под шнека,да вържа кардана и се моля да му отговорят оборотите със тези на Нивата,че колеги реват,монтирали на клас и шнека повръщал всичко,заради високи обороти.Наздраве с ракиен и салатен!
Последно редактирано от petroffbg; 31-08-14, 19:49.
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Пламка, приспособлението с което днес дожънахме нямаше палци на шнека. С "лопати" от ламарина е, и май почти не хвърля пити пред себе си. Докато другите-с палци сякаш повече хвърлят. По правило най-големите пити...
Обаче майката му е да има много растения, и така и да хвръкне напред-прииждащите отпред нови стъбла го връщат обратно.
А ако оборотите идват повечко-няма ли място за по-голяма зъбчатка, или с каквото там се предава въртенето?
А ако може да се намалят още от комбайна?.. Абе ще го измислиш.
Коментар