Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Браво Сонче, че си отгледала и закърмила Ванката с рок.
Не само снимка, но и парче на бандата да качиш.
Наздраве с бира за младите металяги и техните рок родители!
Таман се прибрах от трудов полуден ,в 9 ми звънят на пожар, ставам набирен от снощи ,отварям и домоуправителката ми подава мотика.
Супер бързо изтрезнях с тая тъпа пущина,баси 5 граждани и едно селянче чесаме плевелите в градинката пред входа и никой не се сети да наточи мотиките.
Моята после я наточих ъф корс в мазата с една бърза бира.
И като тръгна сама да чеса ....... седнах на стъпалата и си допих бирата
Бъзик или истина, няма по добър начин да пребориш махмурлука с бачкане и с потене да извадиш пукницата.
Няма шкембета, алказалцери , 5 кубика чакъл пренесени с трудовашката количка и лопата и си бранд нов.
Наздраве с шуменско!
За сега се оказва че ние от Благоевград сме първият град в България който ще се включим във "Втора ежегодна световна Фото разходка организирана от 500px"!
А сега НАЗДРАВЕ!!!
На ново колело 3 за 7 месеца 2422 км,Общо на трите колела 16678 км.
Добро утро !...Коле такава ли спалня ще правите с Данчо ?
Точно такава. Сутринта не знаех за какво става въпрос, но вече знам. Три рамки от профил 20х20, с панти, и ще се сгъват в походно положение. Данчо има и покривна палатка(пак той си я прави), и с двете неща спят цялото семейство навсякъде из родината.
С жената заседнахме в мазата,аз на бира- тя на бяло винце и си отвързахме езиците за нашите родини.
Тя започна с референдума за независимост на Шотландия,аз върнах времето назад с България на 4-ри морета при адаша на бащата,или на косъм Константинопол да е наш.
После си спомних за третата най-добре развиваща се държава в Европа преди Балканската-от там и за самата нея или война на три граници и пак сме ги правели диви и щастливи.
Едно само ме натъжава ,че докато Ренесанса е процъфтявал в западна Европа ние сме гниели под отоманско,докато Микеланджело, Бенвенуто Челини, Жан Болоня или адаша му Жан Бернини са творили на свобода.
Не само в скулптурата, но и в други аспекти, за които някой друг може да се сети.Сещам се за сградите в Свищов и Русе повлияни от австрийската архитектура макар и по турско.
Обичам си родината ,милея за нея,но ме е срам сега, не за периода на комунизъм в който се родихме и израстнахме, но за това че в желанието да оцелеем забравихме кои сме, и как сега не можем да намерим оправия.
Честно , много гордости от миналото въпреки целия срам сега, ме държат да кажа, че съм българин.
Наздраве с бира пак и стига с тия дрънканици, че ще заспите
Коментар