Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Койо?Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМааалииии, къ са лъзга!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Много ми се ходи на събор, ама Тишо с тези главички ме отказа. Не искам главата ми да става на болезнени ръбове, не това е приятно изкарване според мен.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЩо? Добрутро
Кога това? Ако има време-приказвай с бай Сачмо да му издяла някакво ножле. Ножът винаги е бил подходящ подарък за мъж.Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеДобро утро! Дайте някаква идея за подарък за баща ми за рожден ден, прави 50?
Наздраве с ракийка и салатка.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Считай че масторбишито ти ще мине по по-гадния път до индипаска,заради тези ти слова!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЗаливаш целия Орел с масло и по-малко ще ръждясва. А дано, ама надали.
По-добре го намажи с грес, хем ще дига с дваесе км. повече.
Наздраве!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
До кое?..Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениепо-гадния път до индипаска
@Ради-не съм видял поста на следващата страница за ножа.
Но въпреки, че нямало време-по магазините за сувенири има и подаръчни ножове. А има и много други джунджурии, все нещо ще си харесаш.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар