Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Моля.
Нали затова са приятелите- да дадат утеха в труден момент. То нито утехата е кой знае какво, нито проблема е нещо сериозно, ама е добре човек да има приятели
Пак наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеСпукано предно стъкло, ляво огледало на сол, счупен десен стоп и мигач.. И си купих нови джапанки за 5 лева, с които да доджапам и да установя тоя дизастър! Баси все едно живея в американски филм ..
Наздраве с бир!
Сещам се за един случай в Алианц... пиша си обясненията аз, а до мен един чичко, дето завел щета за преден десен, заден десен калник, дясна задна врата, предна броня, дясно огледало и още нещо, вече не помня. При паркиране на френски гараж, до контейнери за боклук. Филибарци пратили до София копие от иска за щетата и получават по факса въпрос "Би ли могъл потърпевшия да уточни с колко маневри е нанесъл описаните щети?"
Наздраве!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКоле, а на мачоко не искА да му пущиш кака му, да го утеши за тавано и за (на) преднио капак.
Наздраве Саше, ето ти нещо от мен:
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Да, Тропчо, сигурна съм. В офиса си бях, когато милото ми Субарце бе помляно от нЕкаква зла гад ..
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
А в този клип Шаная освен, че пее много добре(тя си го може), изглежда зашеметяващо.
Поне за мен де. Страхотна жена, явно Господ е искал да се изфука като я е създал...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Дани, права си! Като вървях днес, с джапанките, гледах на хората стъклата как бяха размазани - и на коли и на къщи. На Тодор Александров имаше 10-ина оставени размазани от градушката автомобила. Та пак съм малкото зло.
Наздраве, банда, и това да са ни кахърите!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеДа, Тропчо, сигурна съм. В офиса си бях, когато милото ми Субарце бе помляно от нЕкаква зла гад ..
Наздраве!
Наздраве!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар