Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    ... и го напсувай, пак от същия почитател, че не продължиха по пътя от първия албум.

Наздраве.
    Рисково е - много е гоуем....
    Наздраве!
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Как е настроението?

Наздраве, банда!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
        Да ти пикАм У басейна!Наздраве!
        Е, па той минава и покрай твоята ограда - пикай да го ева!
        Наздраве!
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Те това... у единАйсе и половина си говорите за Ахат, а аз к'во - проза.
          Онова казанче дето бях започнал да го чупя преди няколко дни вече съвсем го извадих от употреба... бих му поплавака с теслата и разбира се наложи да го мета от пода на банята. Добре, че Ива си легна, но утре сутрин не ми се мисли...
          Сега за да се ползва съм му натикал края на меката връзка директно вътре през капака Ако се питате що през капака, а не през дупката на страницата, ми що, щото теслата не е много точен инструмент и чат-пат удря през пръстите, и на други места, който не са особено здрави.
          Слушайте си Ахат, слушайте си.
          Утре сутрин излизам пръв, с което ще ми се размине половината бой, но... те и децата ще влязат банята... е, нЕма начин да не стане наводнение, значи по-добре да закъснея, но пък важно-важно да обясня, че всяко нещо си има живот и той не зависи от теслата.

Та к'во беше за Ахат

Наздраве!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Аз съм изключително разочарован, че така неглижирахте проблема на жената с делкото. Все се чудя, докога ще ги купуват тия кабриолети без делко, а някои дори и без карбуратори. Въпрос на време е да те предадат.
            Наздраве!
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
              ... а аз к'во - проза.

Наздраве!
              Аз имам, далеч по-поетично занимение. Кърпя врата на Ландкруизер.... Добре че тук има и хладилник, Старопрамен и мощно стерео към компотера.
              Инсталирай "временно" кофа вместо казанчето, белким избегнеш малтретирането. (или опитай с RAID)
              НАздраве!
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Като я окачиш над вратата.
                Наздраве!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ае наздрае и лека
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    Аз съм изключително разочарован, че така неглижирахте проблема на жената с делкото. Все се чудя, докога ще ги купуват тия кабриолети без делко, а някои дори и без карбуратори. Въпрос на време е да те предадат.
                    Наздраве!
                    Работата е там, че проблемът е семеен, т.е. въпросната дама се е омъжила за идиот, той пък от своя страна се е оженил за тъпачка. Несъвместимост в характерите един вид. Въпреки, че как би могъл да си помисли човек, че между такива типове не би царяла хармония, ама ей-на.

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Аз имам, далеч по-поетично занимение. Кърпя врата на Ландкруизер.... Добре че тук има и хладилник, Старопрамен и мощно стерео към компотера.
                    Инсталирай "временно" кофа вместо казанчето, белким избегнеш малтретирането. (или опитай с RAID)
                    НАздраве!
                    По-съм притеснен за теслата... Това е нейната тесла - любимата тесла, а аз малко я поизкривих.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Като я окачиш над вратата.
                      Наздраве!
                      И от къде ще изляза, бре? Тая баня е с една врата и се отваря навътре! И к'во пра'йм - турам кофата над врата и я отварям за да изляза... Да, бе да

Наздраве, Божич.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                        По-съм притеснен за теслата... Това е нейната тесла - любимата тесла, а аз малко я поизкривих.
                        Наздраве!
                        Ти ся, ше рипаш рано по сергиите за поплавък или за тесла? Баси.... кат се замисля, аз тесла до сега не съм изкривявал... Ти сигурен ли си, че си правил казанче с нея?
                        Ае, наздраве!
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Гришо, не се притеснявай за кенефа. Аз не посмях да го ползвам, дано следващия да е по-добър...

Майтап...
                          Не го ползвах поради прекалено много съвест. Мили сте ми, та не посмях... Щото след мен в кенефа е гаче са пуснали Зарин, Зоман и Табун заедно. И после са довели стадо мечки да се изпърдят вътре. И поне час-час и половин трябва за да се измирише, и да може да се ползва от друг нормален...

Назьдраве с последната биричка, че утре пак на работа.

И Тишо да не се сърди(ооо, знам какво е), а да се яви и да каже наздраве. Всеки има своите добри и лоши моменти, не се вързвай.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не му вервай! Тесла е нарицателно. А и няма да смее да чупи, щото...С теслата в главата!
                            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              И Тишо да не се сърди
                              Ма мина ли му банана?
                              Наздраве!

Коментар

Мина, и още как, ама се прави на сърдита госпожичка. То и аз така по едно време де, ама да знае, че е временно! Който веднъж е заразен от бар-не може да се излекува.Наистина последно наздраве оставям ви, че ставането е тегаво...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X