Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Добро утро!
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеМии, я съм тук у кьошето и нЕкак си се чувствам виновен за цЕлата дандания.
От този пост тръгна всичко:
Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеДобро утро!
Опитах се да ви чета, но за Тишо ми трябва преводач. И то за българската му част.
Ако знаех какво ще последва - нямаше да влизам в бара въобще. Що ли ми трябваше? Страшно съжалявам.
Лек ден и приятни емоции на всички (за компенсация)
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Гледам, че снощи пак не сте ме разбрали какво исках да ви кажа, но то си е така, и в много други теми съм го срещал.
Затова няма да ви се обяснявам повече, сериозните приказки-само наживо, че инак стават грешки.
Добро утро на всички.
И Дани-колкото и да ти иска кафето ти не може да е по-добро от моето. Пък.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеКоле,я обясни кво му е толкова специялното на това Твоето кафе,че нещо не вдявам!?
Добро утро!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение..И Дани-колкото и да ти иска кафето ти не може да е по-добро от моето. Пък.Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеКоле,я обясни кво му е толкова специялното на това Твоето кафе,че нещо не вдявам!?Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеИ той не знае,ма ей така си го казва!
Специално е приготвянето.
Купува го на зърна, които после троши с глава в каменно хаванче.
И го вари - едро натрошено.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Добро утро на всички. Нов ден-нов късмет.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеДобро утро
Евгени, микрофона е твой! [ATTACH=CONFIG]723397[/ATTACH]
Добрутро, Соня!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 37 потребители онлайн. 0 потребители и 37 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар