Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
    Аз ако ви сложа снимка с подутия ми червен нос, намазан с крем, и ревящите ми от грипа очи, ще изпоприпаднете
    Ньеееее!
    Утре съм на купон. Язък ми за новата рокля, ако от нея стърчи глава в подобно състояние

Наздраве!
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Коле в неделя е Велик Ден бе кви царевици ша сееш
      Кво като е някакъв измислен попски празник? Ден като ден, при това в разгара на сезона.

Не съм се чалнал дотолкова да вярвам на брадатите и да живея според измислените им и изтормозващи хората правила.
      Който е чалнат и им вярва, че някой се бил възнесъл(баси думата), и това щяло да доведе до спасяването на човечеството-да си вярва, то си е за негова сметка.
      Аз като прагматик ще използвам "празниците" както ми е угодно.

Аа, още нещо-според библията на такива празници човек трябва да празнува. Пак според библията празник е когато на душата и е хубаво и леко. Кажи-как да ми е леко на душата, като имам да сея царевица, а според някакви глупави вярвания не бивало да я сея?
      Та ще празнувам така, че да ми е празнично на душата, а не както изглежда на околните чалнати.

Наздраве с каменица.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
        Шишето е на свършване,да налееш пак!Наздраве!
        Бидоня е пълен не му се бой наздраве морски
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          ...Та ще празнувам така, че да ми е празнично на душата, а не както изглежда на околните чалнати..
          Цар си на толерантността!

Наздраве!
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
            Бидоня е пълен не му се бой.....
            Тва ме подсеща, че и моя трябва да го опразня от киселото зеле, че ще усмърди всичко....

Наздраве!
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
              Цар си на толерантността!

Наздраве!
              Изобщо не ми пука за толерантността.
              Изказвам собственото си мнение, пък, ако някой се обиди-значи му е толкова акъла-да се обижда от такова изказване...

За мен човек който вярва на сляпо, и само заради убежденията на някой друг, че имало богове и чудеса, че мъртвите възкръсват(и жени зачеват без мъж), както и за съвсем други странични неща, само по убеждения са си достойни да ги наричат "чалнати".

Бидейки суперпрагматик не мога да си представя да вярвам на такива глупотевини, още повече като виждам какво представлява църквата. Представителите на която се мъчат да ме убедят да вярвам на измислиците им само по разказ, без никакви доказателства, па и да не поставям под съмнение това което ми говорят. Кажи-кой здравомислещ човек ще повярва на такива неща? Ако започна да ви убеждавам, че АЗ съм поредния Божи представител на земята, и трябва да ми се кланяте(и други работи), и ви карам да го вярвате без да го поставяте под съмнение-ще го направите ли?
              Ама вярвате, че Иисус бил възкръснал... Аа, май защото е било преди 2014 години, и няма как да се провери дали е вярно.

Ами аз не вярвам, око да види...
              И защото не вижда, и защото собственото ми убеждение е, че няма такова нещо, а и да има-не е никакъв повод за празнуване, та ще си насея царевицата. Което пък за мен си е супер повод за празнуване.

Иначе няма лошо в празниците, човек трябва да разпусне отвреме на време, ама да ми казват кога и защо... Особено как.

Наздраве, пак на каменичка.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                Бидоня е пълен не му се бой наздраве морски
                Наздраве горски!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Изобщо не ми пука за толерантността.
                Изказвам собственото си мнение, пък, ако някой се обиди-значи му е толкова акъла-да се обижда от такова изказване...

За мен човек който вярва на сляпо, и само заради убежденията на някой друг, че имало богове и чудеса, че мъртвите възкръсват(и жени зачеват без мъж), както и за съвсем други странични неща, само по убеждения са си достойни да ги наричат "чалнати".

Бидейки суперпрагматик не мога да си представя да вярвам на такива глупотевини, още повече като виждам какво представлява църквата. Представителите на която се мъчат да ме убедят да вярвам на измислиците им само по разказ, без никакви доказателства, па и да не поставям под съмнение това което ми говорят. Кажи-кой здравомислещ човек ще повярва на такива неща? Ако започна да ви убеждавам, че АЗ съм поредния Божи представител на земята, и трябва да ми се кланяте(и други работи), и ви карам да го вярвате без да го поставяте под съмнение-ще го направите ли?
                Ама вярвате, че Иисус бил възкръснал... Аа, май защото е било преди 2014 години, и няма как да се провери дали е вярно.

Ами аз не вярвам, око да види...
                И защото не вижда, и защото собственото ми убеждение е, че няма такова нещо, а и да има-не е никакъв повод за празнуване, та ще си насея царевицата. Което пък за мен си е супер повод за празнуване.

Иначе няма лошо в празниците, човек трябва да разпусне отвреме на време, ама да ми казват кога и защо... Особено как.

Наздраве, пак на каменичка.
                Съгласен съм че най- добре се празнува след добре свършена работа,тогава ми е яко кеф на душата.

А иначе и Дида ми се опъна нещо в неделя че не трябвало да се пере,за което набързо е смъмрих,и пералнята за работи!Наздраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз пък имам да е изпия още една ракия и ще завърша с чаша червено, по случай студа.
                  Наздраве!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аз па си допивам водкена и легам
                    Наздраве и лека
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Вече съм на розе със сельодка и си мисля... Как Дедо Коко ме фана днес да ми честити РД, два дни след РД, ама тъкмо черпех съофниците... На тоя човек софрите са му част от работата- евалла!
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първо с извинение за закъснението да Поздравя малката принцеса която остарява бавно да е много весела и все така умничка, да радва Мама и Татко, и Бочка и на теб да ти е Честито и да си усмихнат и късмета да те настига винаги....Наздраве за ваше Здраве!
                        Какви са тия болни тук, като че сме в бар фармация, а не Наздраве! Ами до кога да ви уча, греяна ракия с черен пипер, гаранция лечението. И аз съм гроги, че малката има много колики и все реве, а малчо се готви да вади зъби, не питайте кво е....
                        Айде Наздраве с някакво пак готино виски, зетя черпи.
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Три гласа за греяната, с черен пипер и, бих добавил, три- четири карамфилчета и коричка от портокал. Лекува всичко, браво Доби.

Коментар

Здравейте!

Няколко дена си кибича пред вратата на бара отвън и не мога да вляза.(забравена парола)

Нарамил патерици или честитки за рождени дни, които с всеки изминал ден натежават.

Мятам наред ,първо с най -тежката патерица или Сашето, да е жив и здрав и все така да е харабия пич.
                            Средната, най-специалната е за Вили по случай имения й ден.
                            Най -леката е за Тропчо и той от здраве и късмет да не се отърве.

Дотук кега е наполовина пълен или празен, но което е останало в него ще се изпие за щерката на Женя и за Бочката!
                            Честито и само живи и здрави!

Благодарности на Деди и Ники за помощта, да се почерпя отново в бара!

Коментар

тихич, от мен се приема, за другите не знам. Кво пиеш, да почерпя?

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                                Аз пък имам да е изпия още една ракия и ще завърша с чаша червено, по случай студа.
                                Наздраве!
                                К'ъв студ бре,тука е 15 градуса?Наздраве!

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                                , не питайте кво е....
                                Хич не искам и да питам,на малкия растат зъбки!Наздраве!
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X