Аз пък ви изчетох.
Много нещо сте изпили за тези две вечери. Ама и ние на Рамануша не останахме по-назад де.
Като представяне не направихме нищо особено-отзад напред трети, то машината не е конкурентна, пилота е дивак и не ме слуша, обърна се два пъти(първия път на първото препятствие от първата зона), ама карай, остава кефа от срещата с приятели и калянето с джип.
Честито на имащите повод за празнуване, и наздраве.
Не е било така, защото щеше и на един-двама поне, да им спре пейсмейкъра и нямаше да има състезание, а панахида...
Наздраве!
Влитам в защита и ще ви опровергая с аргумента, че имам отличен нюх.
С Кольо съм спал легло до легло (почти де), той беше без ботуши, а аз съм жив, носът ми също. Освен това на събора в Приморско палатката му беше до моята и пак така - без поражения за присъстващите, околното среда и моя нос.
Коле, Баце, да беше турил барем нещо на Кольовия, да ми беше спестил писането
Наздраве!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Влитам в защита и ще ви опровергая с аргумента, че имам отличен нюх.
С Кольо съм спал легло до легло (почти де), той беше без ботуши, а аз съм жив, носът ми също. Освен това на събора в Приморско палатката му беше до моята и пак така - без поражения за присъстващите, околното среда и моя нос.
Коле, Баце, да беше турил барем нещо на Кольовия, да ми беше спестил писането
Наздраве!
С толкова изпита ракия в Приморско и слон да ти се изсере пред палатката няма да усетиш,така че не се приема защитата.Защита се приема само от трезвен свидетел!
Коментар