ДА речем едно ГоУеееемо НАЗДРАВЕ за Генчо! Да не му свършват Жуланчетата, рибите на керамичния плот, виното и рикията покрай тях да се леят като из ведро
Утре ще подкарам камиончето, въпреки, че няма застраховка и преглед. Налага ми се да го ползвам, а няма пари за глупости, та щом върви-ще се кара. Ще внимавам да не попадна на еничар, та стискайте палци.
Утре ще подкарам камиончето, въпреки, че няма застраховка и преглед. Налага ми се да го ползвам, а няма пари за глупости, та щом върви-ще се кара. Ще внимавам да не попадна на еничар, та стискайте палци.
Наздраве.
Мани тия бирници направо не е за говорене,преди десет дена разбрах че съм карал 8-9 месеца без преглед!Мислех си че съм редовен до май месец тази година а то било до миналата.А дано утре мине без "вампирите",наздраве!
Честито на Гената, да е Здрав весел и много от всичко което му е на сърце! На Здраве за Гената
И да земе да сложи некой момък винолеец, че с тез моми голи няма на прави ся лез..и я и то кат немаме таквиз наклонности.
Айде и от мен едно наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар