Ми, Наздраве да е.
Абе, все забравям да питам : Божич, бе ти да не си вампир? ;-)
Все в потайни доби се явяваш...
Ма от друга страна, черпиш не само виртуално... разтроен съм.. ;-)
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Тишкина вече заспива с лека нощ сънчо и става в 3 или 4 сутринта.
Радо си е баш вампир, дето се явява само на пълнолуние в бара .....Мама драколуй
Поздрав с една песен, дето жената ми изяде калтърмите, да ми натяква да ви поздравя.
Тишкина вече заспива с лека нощ сънчо и става в 3 или 4 сутринта.
Радо си е баш вампир, дето се явява само на пълнолуние в бара
Поздрав с една песен, дето жената ми изяде калтърмите, да ми натяква да ви поздравя
Наздраве!
Ми, да ти е жива и здрава, да си яде калтърмите, да не ти яде...ушите, примерно...
По-здрави я с това парче.
Божич, брат ми и за тебе поздрав.
Скапан съм толкова, че не мога да заспя...
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Оттук така ми се е открила една бира... и като знам как мазно ще влезе, точно като два лева в цигулка (наздраве, Тихчо)... ще я жбръцна за Ваше здраве, приятели!
Наздраве
п.п. Гъл-гъл.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
ДобрЮтро кафеджии....
Попе, да се отърве бързо и лесно мамчето, а то безсънието се отплаща с мъничка усмивка и първото агу.....прекрасно е.
Тишо, ми купи и кон на булчето де, да ги тегли тез кантърми не да ги яде.....а песничката си я бива...мерси и от мен.
Айде лек ден на всички!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар