Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Хей Гена квото става в Вегас или бара си остава в бара. Няма такъв срам на земята някой да извика между почти 2000 калпака Пишко е те пък ,че разбраха другия път .Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСпрях да чета на португалчето ли беше....
Наздраве!... Пишко...
Давай да те черпя и да забравим
Коментар
-
Бях убедена ,че е готино!Опитах да разбера къде що,ала ...Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЕй, киселата, ма ти верно си била от Стара Загора, що не каза, щяхме да се запознаем. И да участваш в един от най-готините купони които са ставали някога.
Наздраве ти.
Пък и ме беше срам,нали съм нова!

Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...
Коментар
-
Тишо, подхождай по-нежно към дамите бре!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеТишко пишко си има история или бачкам си на поточната линия и пиленцата идват, ама до мен едно свежо португалско, идва оня идиот дето засича времето- то девойчето таман се учи, пък бай Тишо е по бръз от бързите и прави нормата и за двама, пита ме за име и казвам :Тишко.
В обедната почивка само някой крещи Пиииишко.
Но като верен в червата си съпруг не се поддадох на изумлението, а изкушенията бяха друго на ръка ,баси преобличам се и две готини англета направо ме издухаха в шкафа с ботушите луда работа, една чехкиня пак за обяд с око ми свали дънките, да ама съм верен, не ми минават тия- баси мръсните номера.
Наздраве с бира
Аз като вида некоя дама и и прошепвам в ухото "-Сакаш ли да ти пОкажа "грозното пате", да не зема а та прИбия! Нежност, романтика!
Наздраве да ва ева!
Свинье!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Щом си влезла у бара - нема срам!Първоначално публикуван от acid rain Преглед на мнениеБях убедена ,че е готино!Опитах да разбера къде що,ала ...
Пък и ме беше срам,нали съм нова!

Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Систър не ти знам името, но и аз съм нов заблуден и жаден намерил оазис в бар Наздраве между истински добри хора и приятели ,кефя се да пием заедно ,кефя се да се майтапим заедно да споделяме музика и да се ядем един друг по най- безобиден за всеки начин и в същото време да ценим и държим един за друг ей това последното е най- ценно за мен
Всъщност тия подробности не трябваше да ги казвам, с времето сама ще ги усетиш и изпиташ ,наздраве с бираааааа
Последно редактирано от тихич; 03-02-14, 00:49.
Коментар
-
Що бе?Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеАз...аз... сЪ засрамих!
Наздраве!
Коментар
-
Винаги съм се кефил на усета и таланта на барабаниста с тази песеневала на лапето, не знам дали полицаите или трите патрулки ченгета усетиха кеф, но поне ги направих диви и щастливи преди да ми вземат книжлето с тая песен ,всъщност толкова ги бях оставил назад в времето ,че ме закопчаха като си затварях вратите на гаража ,другия път няма да ме стигнат щото няма да има такъв................... но ако има ще ме търсят под Батовския баир
наздраве с бира
Последно редактирано от тихич; 03-02-14, 01:51.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЩом си влезла у бара - нема срам!Първоначално публикуван от acid rain Преглед на мнениеПък и ме беше срам,нали съм нова!

Точно така е-няма какво да се срамиш. Тук няма кой да те подиграе или игнорира, или нещо друго такова гадно.
И да знаеш-може като ни четеш някоя вечер да ти се струва, че тези ей сега ще се сбият, ама всичко е само майтап, правим го за да е весело.
Абе ще видиш, само стой, а не да избягаш както направиха много други. Ама те само губят де...
Айде на кафенце, преди да отида да взема от банката субсидиите и да ги занеса да си върна борчовете. Половината
...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Добро утро на всички. Честито и на Тихо, че чак сега прочетох. На кафе.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар