Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
След 22:00 ще ни разправяш за стопанинаПървоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеБила тя главата ми!!!
Напоследък зачестиха случаите да се маризя по нощите с нЕкви животни, я с таралежи, я с кучета... По с ред нощ ходих за цигари и взех Гришо@ба с мен, и ни нападна една кучка-ротвайлер. Е нЕма такъв случай на раздаване на шутове, ама я ступах, гадта му с гад. За стопанина и (бе как му слагате ударението на "и"-то) тактично ще пропусна да ви информирам...

Наздраве!
!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Щото е Бургас да та ева у маторджията да та ева! Не ходи на расотка с матор, ами с девойка!Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЩо Бургас бе,нека е Варна
Наздраве да те ева!
Наздраве да та ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Така си е. Вие, по морето, сте за оплакване на тема риба. Както аз си купувам минерална вода от пазара, така вие- прясна риба. В София е по-възможно да си купиш гръциа прясна отколкото черноморска...
Наздраве!
Коментар
-
В предишния си живот е бил албански тирджияПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеА през това време преЦедателят на клубът му учи колежките си как да паркират в Сф:
[ATTACH=CONFIG]669678[/ATTACH]
Наздраве!
На следобедно кафенце.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Баш арабин в пустиня. ПустинякПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВ предишния си живот е бил албански тирджия
На следобедно кафенце.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Намират се,ма пък ти ако си мислиш че яде прасна снощи,особено паламудаПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеВъй, замразена скумрия... Ачо, немаш ли познати на морето да ти намерят прясна риба, да видиш ко е хубаво?
Наздраве!
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Даже планирам да ходя с две девойки!Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЩото е Бургас да та ева у маторджията да та ева! Не ходи на расотка с матор, ами с девойка!
Наздраве да та ева!
Наздраве да те ева и пУтната помощ да те ева
!Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Той, да не срещне някой който в предишния си живот е бил Анадолски манаф, че ш'му са стъжни!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВ предишния си живот е бил албански тирджия
На следобедно кафенце.
Наздраве да ва ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Черноморски от Средиземно море ли е?Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеПаламуда беше прясно пушен. Черноморски.
Наздраве!
Оди, ако щеш и с три - две да те държът, а едната да ти ........... нататъка си го знаеш да та ева!Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеДаже планирам да ходя с две девойки!
Наздраве да те ева и пУтната помощ да те ева
!Наздраве!
Наздраве да та ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар