Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеОще едно потвърждение, че правилата трябва да се нарушават. Наздраве.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеМерло от Славянци, 2лв бутилката
Освен ако не е 0,2 литра ботилче...
Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСлед онзиденшния тест се оказа, че това пие много вино...
[ATTACH=CONFIG]667375[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]667376[/ATTACH]
Наздраве!. Наздраве Гена
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Гени, и аз да ти кажа, че не си човек. Имам търпимост към снимки на хубави манджи, ама това твоето на нищо не прилича.
Ако знаеш как ми потекоха лигите из устата... Утре ш'накарам жената да купи гъби...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСлед онзиденшния тест се оказа, че това пие много вино...
[ATTACH=CONFIG]667375[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]667376[/ATTACH]
Наздраве!
Дай уговорка братле пращам ти четири филийки хляб на лично съобщение, ти спираш оная шашма дето смучи къдежа обръщаш ги два три пъти и назад. Утре се записвам на китайския седмично и ще ти пратя хлебчета в съчуански сос, пак на лични.Диъл?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеТи на това вино ли викаш?
Освен ако не е 0,2 литра ботилче...
Наздраве.
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ Титаник по БТВ. Какво повече му трябва на човек.
Наздраве
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСлед онзиденшния тест се оказа, че това пие много вино...Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение... Гъбетата бяха превъзходни! Акцентът е върху "бяха"... ..
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеПитай батя си за виното от сваБДата
И това за да не купи 10 кила ракия, ами пет. После кой бил пинтия
Последно наздраве, тази вечер много бързо напреднах, ама това щото ми е много сладко...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Работният Ми ден Ми приключи...
Ае................
П.П.Виви, не го мисли. Те, полякините са нимфоманки. ! Ще намери човека кво да тресне....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ Титаник по БТВ. Какво повече му трябва на човек.
НаздравеНаздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар