Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    ....Виви, не го мисли. Те, полякините са нимфоманки. ! Ще намери човека кво да тресне....

Брат ми, благодаря за подкрепата и разбирането. Сега има да си гриза ноктите още два часа, баси...

Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
      Е колко вино да са изпили за тия 15 минути и една франзела?

Наздраве!
      Така се получи! Сега допивам без мезе...
      Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Така се получи! Сега допивам без мезе...
        ..
        Пусни си Титаник и ше ревем заедно.

Наздраве!

Коментар

Абе изтрийте го това бетеве от телевизорите си бе...
          Аз ако не беше заради жената-отдавна да не съществува за мен като телевизия в България.
          Ако толкова ви се гледат сълзливи филми-филмови канал дал Бог... Турски, колумбийски, арменски даже...

Наздраве на пиющите.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ама то и вино ли имало?.. ПропуснАл съм нещо... Знам за една ракия дето всички я харесаха, ама беше по половин шише на маса, та се наложи по спешност да доставят някаква друга, с все издавените мушички в нея...
            И това за да не купи 10 кила ракия, ами пет. После кой бил пинтия

Последно наздраве, тази вечер много бързо напреднах, ама това щото ми е много сладко...
            Не стига, че си стиснат ами и лъжец стана. Аз исках да зема 8 кила ти ми рече недей, много ще е
            Наздраве
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Виж, малката приятелка е по-хубава, признавам.
              Речи и поздрав онзи дебелия и страшен.
              Малката ти приятелка не е спряла да търчи от два часа,а след нея малкия с проходилката като ремарке!Тука е малка лудница,направо с Дида ни иде да хванем гората!Наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                Не стига, че си стиснат ами и лъжец стана. Аз исках да зема 8 кила ти ми рече недей, много ще е
                Наздраве
                А кой рече, че щяло да има нам си колко литра водка, и още толкова уиски, м? То не, че нямаше, ама ги донесоха някъде към 11 вечерта. Тъкмо като си тръгвахме... Ако бяха сложени на масите още в началото-ракията щеше да стигне, ама нали. Ама можеше и да не стигне. Като знам качеството на ракията-много от гостите щяха да предпочитат ракията пред другите питиета, и пак нямаше да стигне... Нищо де, ще има повече за мен, че все намира повод да ми я вада без да плащам. Все пак глася сестра му. И и търпя вродената за родът им кривотия
                Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                Малката ти приятелка не е спряла да търчи от два часа,а след нея малкия с проходилката като ремарке!Тука е малка лудница,направо с Дида ни иде да хванем гората!Наздраве!
                Дай Боже всекиму подобна лудница. На мен ми предстои(уж), ама вече през ръка. Баси, кога бяха лапетии по три педи, кога им стана време да ме правят дядо...

Наздраве на който има в чашата.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                  Брат ми, благодаря за подкрепата и разбирането. Сега има да си гриза ноктите още два часа, баси.
                  Систър, ако истински обичаш някого, трябва да копнееш на НЕГО да му е харашо...!!!
                  Ае.......
                  П.П. Тва, и двете Ми бивши жени не го разбраха, и се стигна до разводи...!
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

А бре, някой иска ли да види представата на Кольо за Рая?? Наздраве.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Систър, ако истински обичаш някого, трябва да копнееш на НЕГО да му е харашо...!!!
                      .....!
                      Брат ми, мноу си прав. Ама туй няма как да стане, като фърчи напред назад. Като си дойде...

Наздраве!

Коментар

Мечешкия парк в Белица?
                        Наздраве
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Наздраве хора ....
                          Нашето коте е за операция ... оставихме я в клиниката в Панчарево.
                          Има супер много левкоцити, матката и е пълна с течност .... та надявам се да се всичко да е в ред.
                          Дъщеря ми много плаче .... тъжно и е, страхува се .... оф.
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            А бре, някой иска ли да види представата на Кольо за Рая?? Наздраве.
                            Я дай, че и аз не я знам...

@джедая-ти като как си я представяш тази работа? Другия да го е грижа за твоето густо, а ти за своето, така ли?

Коментар

Абе изтрийте го това бетеве от телевизорите си бе...
                              Аз ако не беше заради жената-отдавна да не съществува за мен като телевизия в България.
                              Ако толкова ви се гледат сълзливи филми-филмови канал дал Бог... Турски, колумбийски, арменски даже...

Наздраве на пиющите.
                              Последния телевизор у дома, подарих днес и това го спаси от контейнера/
                              Телевизията е най- големият оглупител на човечеството!
                              Казва ви го бивш телевизионер!
                              Само DJ, може да е по-глупав от телевизор
                              Наздраве!
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Сон4о, заеби тази котка. Ко искаш да ти наловя половин чувал и да ти ги пратя? Хем улични-калени, гарантирано нямат болестите на домашните гевезета

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X