Я, много ранобудни сте били бре! Хайде още веднъж : Честито Рождество Христово на всички, както и Честит Имен Ден на всички Христовци, Христини, Християнки и техните производни! Наздраве-е-е!
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Не знам на коя инстанция да се оплача, ама едно домашно пилИ взело че се натъпкало с 12-13-есе сърмички и скочило в големия гювеч, обаче паднало лошо: едното бутче му попаднало между пържолките, другото в телешкото шолче, крилцата се оплели в парченац суджук, а шията си завило със зелеви листа. Не стига това, ами от инерцията гювеча паднал във фурната още в 7:15 сутринта... Толкова съм сърдит, че не знам дали да ходя да го поглеждам изобщо...
Наздраве!
Не знам на коя инстанция да се оплача, ама едно домашно пилИ взело че се натъпкало с 12-13-есе сърмички и скочило в големия гювеч, обаче паднало лошо: едното бутче му попаднало между пържолките, другото в телешкото шолче, крилцата се оплели в парченац суджук, а шията си завило със зелеви листа. Не стига това, ами от инерцията гювеча паднал във фурната още в 7:15 сутринта... Толкова съм сърдит, че не знам дали да ходя да го поглеждам изобщо...
Наздраве!
Не се сърди, ами го закарай в спешното. А довечера ще ми ядеш ...............ползвай въображението си. Наздраве и весела коледа.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар