Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Майтап няма, кога щях да се запозная с такива простаци? Отиде ми възпитанието от първите 40 години. Ужаст. Крехката ми психика се бунтува неистово. Възмутен съм. Наздраве ..................СВИНЬЕ.Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеИ пак поздравче за приятелите, роднините и всички с които съм се запознал чрез форума:
Наздраве
Никакво лягане...За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Даааа и думата КОМПОТЕР вече е вписана в правописния речникПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа бе, извинявам се.
Ама то след толкова четене на неграмотници се случва да не намеря правилната дума.
Отделно виното и ракията
.
Но пък особено се радвам, че в бара се е наложил стил на непримиримост към неграмотното писане. Което е и моя заслуга де
. И на Ачо...
Последно наздраве, мисля да си лягам.
Наздраве на сичкиRAV 4
F650GS
Коментар
-

свърши троянската
байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Ужаст! И са ко?Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение

свърши троянската
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Коментар
-
на горчивкаПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеУжаст! И са ко?
Наздраве!

с такова не съм се напивал, опасно ли е?байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Да имаш да земаш. В първа серия на бара ясно е обяснено и нагледно при това от един брадат дет влиза от лято на зимаПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеКомпотер е човек, който слага компоти. Затова хората му взимат бурканите.
Наздраве, де, заспах те ли?
Добри, ми почвай на гроздова кат нема сливова
НаздравиRAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар