Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

ПпппппПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеДа, къде ми е кумина.... Добре че направиха варненска кръчма наблизо, няма повече да страдам от липса на морски дарове.

Наздраве! Са пукнеш да ядеш сега!Наздраве! Са пукнеш да ядеш сега!Наздраве! HONDA DOMINATOR 650 HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Жени а ако знаеш ракия със сладолед как върви ...наздравеПървоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеРакия с десерт е класика. И аз като хапна смятам да пробвам водка с баклава. Наздраве на всички и на Кольо! На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Открих сезона на тъмната бира.
 Дивото прасе много и отива.
 Наздраве на рожденниците и вси

Малее, станАх 100 килаНай-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
 Коментар
- 

Помага ли?Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЗначи е време да си извада и аз десрта за водкена. Попадията ми купи пастичка 
 Наздраве
 ;-)
 Наздраве.
 П.С. Вземи си Фафла Мура, да ти става... гот ;-)Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 136 потребители онлайн. 0 потребители и 136 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

"
"

Коментар