Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗа Балчик ще напълня да почерпя, ама нещо не се чуват закани за присъствие.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБе бъзикате се вий, ама няма да вкусите от прекрасното винце.
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеДобра ви вечер!
Наздраве ви
Миро
Коментар
-
Исках да кажа, че вие-дето се бъзикате със скромната ми особа не идвате по сбирки, та ще останете невежи.
Ама както върви-май и другите ще останат. Никой ни дума, ни вопъл, ни стон.
Айде наздраве, тъкмо ще има повече за мен.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеСонче за кога да си приготвя боксерките?
Наздраве!Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеБочка, утре, събота и неделя ремонтираме антрето - шпакловка, тапети и др. .... така че, боксерките отпадат - слагай гащеризона и те чакаме
Наздраве!
Миро
Коментар
-
Здравейте!
Коле и аз не съм много навит за навлизането на чужди празници, но първоначално хелоин е келтски празник ,предимно празнуван на времето от ирландци и шотландци.
Идеята им е била чисто фермерска, или след прибиране на реколтата от нивата на този ден са празнували нова година.
А от там насетне нещата се изкривяват по щатски тертип, което им е присъщо.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИсках да кажа, че вие-дето се бъзикате със скромната ми особа не идвате по сбирки, та ще останете невежи.
Ама както върви-май и другите ще останат. Никой ни дума, ни вопъл, ни стон.
Айде наздраве, тъкмо ще има повече за мен.
Наздраве.
Аз си додох и сега требе да ви настигам.Последно редактирано от dedoKoko; 31-10-13, 20:40.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТа ти си баровецназдраве дедо попе ....Както е казал Бранислав Нушич - роклята е униформата на представителите на власта - кралете , поповете и жените ...
Наздраве
ПП
Що ги нема пиениците бреRAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар