Сега си слушам ритъм енд блуус по ббс радио2. От 3 години нямам телевизор и съм далеч от простотията. В акъла ми само бири и заваръчни токоизточници, ако се сближим с брадър Коля и по съзтезания съм готов да отида само да си взема кетапа обратно.Наздраве!
ако се сближим с брадър Коля и по съзтезания съм готов да отида само да си взема кетапа обратно
По какви състезания? Ако е по заваряване-предавам се, не съм толкова добър. Да речем средна работа.
Ако е по офроуд-имаш шанса да дойдеш идния уикенд в Нови Пазар, и да се сближаваме, сближаваме... Тъкмо има нужда от навигатори.
Печен , препечен [ATTACH=CONFIG]612340[/ATTACH] да не стане като аз как пекох едно фъркато
Саше, почти съм сигурен, че месото е било леко недопечено отвътре.
КОгато се засили температурата се получава такъв ефект-отвън изгаря, а топлината не е проникнала навътре, и месото остава недопечено отвътре, макар и овъглено отвън. Затова добрите готвачи казват-на слаб огън, но дълго време.
Има време, ще се научиш да не даваш толкова мъгел на огъня край тенекията...
По какви състезания? Ако е по заваряване-предавам се, не съм толкова добър. Да речем средна работа.
Ако е по офроуд-имаш шанса да дойдеш идния уикенд в Нови Пазар, и да се сближаваме, сближаваме... Тъкмо има нужда от навигатори.
Наздраве.
Коле за навигатор в твоята каручка съм навит, до тогава ще трябва да съм мобилен вече
Саше, почти съм сигурен, че месото е било леко недопечено отвътре.
КОгато се засили температурата се получава такъв ефект-отвън изгаря, а топлината не е проникнала навътре, и месото остава недопечено отвътре, макар и овъглено отвън. Затова добрите готвачи казват-на слаб огън, но дълго време.
Има време, ще се научиш да не даваш толкова мъгел на огъня край тенекията...
Наздраве и на теб.
Философа и той се обади
Наздраве с водкен, салатен и сръбска наденица на скара
Коментар