Доби, в София ли си, бе? Обади се да пийнем по кафе! Тая квартира къде я търсите - да помагам нещо?
Тайгър, наздраве!
Наздраве и на останалите (ако има такива) !
В София до понеделник...даже със Сончето се чухме да пиинем по нещо към събота например....ако има и други желаещи с радост ще се почерпим по бира.....
Квартирата, ами нямаме много претенции за локацията, разбира се ако може да е на по добро място по добре, важното е да е удобна за дъщеря ми с количката и не много скъпарска, входът да няма стълби до асансьорът това е най важно.....а по нататък май ще търсим да купуваме нещо, няма да се разминем.
Айде с биричка астика студена.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Товааа, който е измислили климатика и ледената бира трябва да му дадат медал.
Аха да кажа, че ще го почерпя, ама сърцето прескочи два-три пъти и се въздържах.
Наздраве с биричка(ледена, от камерата) и петроханче.
Коле, за бирата говорят че хегиптяните още биле...
Ма чехите за некъФ бог думат и още че трябвало да е цели пет градуса ладна. Та затуй на тех по им вярвам.
Наздраве с ладна шумянка...
П.п. Викат че га се черпавало с убава рикия не боляло ич.
Аз например ич не ма боли га ма черпават например.
Последно редактирано от dedoKoko; 30-07-13, 21:12.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Товааа, който е измислили климатика и ледената бира трябва да му дадат медал.
Аха да кажа, че ще го почерпя, ама сърцето прескочи два-три пъти и се въздържах.
Наздраве с биричка(ледена, от камерата) и петроханче.
Моите 50 грама ракия си ги помня,кога ще ме черпиш с тях,а?Наздраве!
Коле, за бирата говорят че хегиптяните още биле...
Ма чехите за некъФ бог думат и още че трябвало да е цели пет градуса ладна. Та затуй на тех по им вярвам.
Наздраве с ладна шумянка...
П.п. Викат че га се черпавало с убава рикия не боляло ич.
Аз например ич не ма боли га ма черпават например.
Деде ако разровиш Старию завет ,ша намериш и Филистимска бира ,ама кой дявол я е измислил е трудна работа за проследяване. Най сладка е в хладилника ,най горчива е като затворят магазина.Наздраве с бифитърче
Първият Ми работен ден от седмицата Ми приключи. Ае........
С нещо, дето се слуша СЕГА:
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар