Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТук се изви страшна буря, тока спря преди половин час, гърми и духа...Наздраве докато има батерия тел-а.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Жената говори с майка си по телефона вече над час. Наложи се сам да си правя салатата, и съм обиден. Тя се усети, и започна да блъска из кухнята, ама майната и.
Наздраве с ракия и салата.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
След вчерашния Ми еднодневен уйкенд, тази сутрин започна работната Ми седмица. Която ще е поне до 3 юни..
Ае.....Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеСлед вчерашния Ми еднодневен уйкенд, тази сутрин започна работната Ми седмица. Която ще е поне до 3 юни..
Ае.....
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСтоят прави щото не могат да си седнат на гъза
Наздраве плешив такъв дебел.
Наздраве дебел храсиф!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеОпалянкаааа наздраве с водчица
Наздраве!
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЖената говори с майка си по телефона вече над час. Наложи се сам да си правя салатата, и съм обиден. Тя се усети, и започна да блъска из кухнята, ама майната и.
Наздраве с ракия и салата.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар