Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
DДобро утро с сииилно кайве за разработка на мозъка.
Джоре, гледам и не вярвам на ушите си- това тръска като твоя Мегдан по пътя към вас, бе
Да не е в него правено клипчето?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Хаха, я с кафето, в Клубът Ми..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Ходих до цветарският магазин до нас. Това си е чисто убииство. Ако купя на госпожите по една бутилка Виски ще ми излезе по на сметка. Баси! Аз съм на диета. Му'ам ябълки и банани. Наздраве на започналите!
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
И в този почивен ден,вече съм на пиуешко фиуенце на скара и кифтенца. Сядам толкова рано, поради следните причини:
Първо: Не закусвам.
Второ: Не обядвам.
Трето: Изоставям ви рано вечер, щото таа седмица си праа тука един маратон за "хормонално раздвижване на кръста".
Ае..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеИ в този почивен ден,вече съм на пиуешко фиуенце на скара и кифтенца. Сядам толкова рано, поради следните причини:
Първо: Не закусвам.
Второ: Не обядвам.
Трето: Изоставям ви рано вечер, щото таа седмица си праа тука един маратон за "хормонално раздвижване на кръста".
Ае..
На водичка.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеТова ли ти е разбирането за здравословен начин на живот!? Ке пукнеш от мързел.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение...вече съм на пиуешко фиуенце на скара и кифтенца...Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
И тва го говори некой, дека оня ден щеше да Ми се обажда и да Ми идва на госкЬе.
Чеки да ти каам, та баре да та а яд: Ако беше дошъл, такава манекенка щеше а ти прЪжи компир, къде не си виждал такава и по телевизора. А, те така...
Ае..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар