Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

DДобро утро с сииилно кайве за разработка на мозъка.

Джоре, гледам и не вярвам на ушите си- това тръска като твоя Мегдан по пътя към вас, бе
 Да не е в него правено клипчето?Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
 Коментар
- 

Хаха, я с кафето, в Клубът Ми..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
 -----------------------------------------------
 Питието определя съзнанието... . .
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Ходих до цветарският магазин до нас. Това си е чисто убииство. Ако купя на госпожите по една бутилка Виски ще ми излезе по на сметка. Баси ! Аз съм на диета. Му'ам ябълки и банани. Наздраве на започналите!

Женя Вълчанова 0888272565 ! Аз съм на диета. Му'ам ябълки и банани. Наздраве на започналите!

Женя Вълчанова 0888272565
 Коментар
- 

И в този почивен ден,вече съм на пиуешко фиуенце на скара и кифтенца. Сядам толкова рано, поради следните причини:
 Първо: Не закусвам.
 Второ: Не обядвам.
 Трето: Изоставям ви рано вечер, щото таа седмица си праа тука един маратон за "хормонално раздвижване на кръста".
 Ае..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Това ли ти е разбирането за здравословен начин на живот!? Ке пукнеш от мързелПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеИ в този почивен ден,вече съм на пиуешко фиуенце на скара и кифтенца. Сядам толкова рано, поради следните причини:
 Първо: Не закусвам.
 Второ: Не обядвам.
 Трето: Изоставям ви рано вечер, щото таа седмица си праа тука един маратон за "хормонално раздвижване на кръста".
 Ае.. 

На водичка.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
- 

Ежевечершният сеХ не се ли вписва в здравословния начин на живот.Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеТова ли ти е разбирането за здравословен начин на живот!? Ке пукнеш от мързел   .

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето. .

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Ти се нагрухти с филета, скара-мара, пък после ми говори за "ежевечерни" упражнения... О-оо разбрах, изпражнения било, не упражненияПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнение...вече съм на пиуешко фиуенце на скара и кифтенца... Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек. Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
- 

И тва го говори некой, дека оня ден щеше да Ми се обажда и да Ми идва на госкЬе.
 Чеки да ти каам, та баре да та а яд: Ако беше дошъл, такава манекенка щеше а ти прЪжи компир, къде не си виждал такава и по телевизора. А, те така...
 Ае..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
  0887770735 0887770735
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 149 потребители онлайн. 0 потребители и 149 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар