Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Аз такову не употребявам, както и безалкохолна бира.Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеАми смени му ги! Ако, на друго му свършат батериите, ще си останеш недо.........разбрана!
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Саше, па с тия осем ноти всичко си е добре забравено старо, особено в тия бози... всички са еднакви...
Наздраве, Жоре
Наздраве на всички
п.п. Мале, дедо попе, прав си, вЕрно си търся да се заям някого
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Те ти ню сог баси!Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Винаги ми е било интересно(а и смешно) като кажат-обръщане на дограмата. Какво и се обръща? Знам, че е просто израз, но си ми е смешноПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/;2116037смених един вратопрозорец и сега с един приятел [COLOR=#ff0000ще го обръщаме[/COLOR]
.
Наздраве на всички.Последно редактирано от Кольо; 28-02-13, 18:54.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
И Вашите вътрешности стават ... външности... Тъй ли?Първоначално публикуван от митре Преглед на мнениеНе си ли видал как се обръщат черва?
....
Коментар
-
Спомням си, че те виждах лятото да употребяваш безалкохолна бира. Следователно....Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАз такову не употребявам, както и безалкохолна бира.
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Безалкохолната е синя. А биронадата - има алкоол. Нищо не си видял!Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеСпомням си, че те виждах лятото да употребяваш безалкохолна бира. Следователно....
Наздраве!
Коментар
-
А-ха! Т.е., вибраторът е малък.. разбрах!Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеБезалкохолната е синя. А биронадата - има алкоол. Нищо не си видял!
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Ей адашче , кат се позагледах малко то сякаш тебе снимали в тоа дедомразовския костум бреПървоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
Доста си приличате със Светльо Хиподилски 
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар