Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Превод искаш ли .......НаздравеПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеА?

Наздраве! На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Не съм казал че трябва да се наливашПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЖаксане и на мен не ми се случва да рекна наздраве без да имам в чашата Преди 5-6 години доста повече пиех( наливах се) ама тогава не моех и да пиша Преди 5-6 години доста повече пиех( наливах се) ама тогава не моех и да пиша Иначе сега  ми е по-сладко Иначе сега  ми е по-сладко 
 Наздраве  Пиеш колкото ти е сладко.Аз например си пийвам около 150-200гр на вечер ама най късно до 9ч приключвам.Затова ми стана интересно тези които викат наздраве до 12-1часа дали наистина пият Пиеш колкото ти е сладко.Аз например си пийвам около 150-200гр на вечер ама най късно до 9ч приключвам.Затова ми стана интересно тези които викат наздраве до 12-1часа дали наистина пият .Няма да ти казвам наздраве щот вече приключих .Няма да ти казвам наздраве щот вече приключих не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
 Коментар
- 

Хехе, те тия дет пият до 1-2 не са идвали на събора, някои дори на сбирки, така че не мога да ти кажа. Аз си лигавя винцето кротко и после отнасям плувката, че напоследък колкото и да спя, все не ми стига.

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

За мене и КоНпотера гарантирам .Често се случва да рече - снощи па не помня ко съм писАл Аз "Уж " помня Аз "Уж " помня 
 Наздраве

ПП
 Иначе и на мен там някъде ми е мярката 150-200 , обаче някой път отива на повече и почвам да пускам музика RAV 4 RAV 4
 F650GS
 Коментар
- 

Кво се смейш бе, найш ли колко й гадно...Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЧесто се случва да рече - снощи па не помня ко съм писАл 

Наздраве, аз все още смуча през зъби ракийката, че да свършва по-бавно. И щото кьопоолото свърши си нарязах малко гирлянд. Соленичък, утре отчето ще трябва да зема две бири от Козаревец.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Ае... ..

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето. ..

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
 -----------------------------------------------
 Питието определя съзнанието... . .
 -----------------------------------------------
  0887770735 0887770735
 Коментар
- 

Естествено че искам,наздраве!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПревод искаш ли .......Наздраве HONDA DOMINATOR 650 HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Ви....ви....вицеяПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХехе, те тия дет пият до 1-2 не са идвали на събора, някои дори на сбирки, така че не мога да ти кажа. Аз си лигавя винцето кротко и после отнасям плувката, че напоследък колкото и да спя, все не ми стига.

Наздраве! Роко отнесе плувката , след малко и аз  Наздраве докато мога Наздраве докато мога На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

100% И е с водка!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЕй спиртосан ЖедаЙ , тва АЕ , "Наздраве" ли означава 
 Наздраве от мене ,утре съм мечкадарски шофЕР 

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Аз пък си поръчах това от продавалника:

Търсят му 15 лева, с транспорта ще дойде малко над 20, мисля, че е добре. За Разград ще ми трябва.

Дано да ми свърши работа, наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Без пари е Коле,дано ти свърши работа,аз тоя сайт няколко неща ече си взимам на далавера!Наздраве!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз пък си поръчах това от продавалника:

Търсят му 15 лева, с транспорта ще дойде малко над 20, мисля, че е добре. За Разград ще ми трябва.

Дано да ми свърши работа, наздраве.HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 137 потребители онлайн. 0 потребители и 137 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар