Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеА?
Наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЖаксане и на мен не ми се случва да рекна наздраве без да имам в чашатаПреди 5-6 години доста повече пиех( наливах се) ама тогава не моех и да пиша
Иначе сега ми е по-сладко
НаздравеПиеш колкото ти е сладко.Аз например си пийвам около 150-200гр на вечер ама най късно до 9ч приключвам.Затова ми стана интересно тези които викат наздраве до 12-1часа дали наистина пият
.Няма да ти казвам наздраве щот вече приключих
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Хехе, те тия дет пият до 1-2 не са идвали на събора, някои дори на сбирки, така че не мога да ти кажа. Аз си лигавя винцето кротко и после отнасям плувката, че напоследък колкото и да спя, все не ми стига.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
За мене и КоНпотера гарантирам .Често се случва да рече - снощи па не помня ко съм писАлАз "Уж " помня
Наздраве
ПП
Иначе и на мен там някъде ми е мярката 150-200 , обаче някой път отива на повече и почвам да пускам музикаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЧесто се случва да рече - снощи па не помня ко съм писАл
Наздраве, аз все още смуча през зъби ракийката, че да свършва по-бавно. И щото кьопоолото свърши си нарязах малко гирлянд. Соленичък, утре отчето ще трябва да зема две бири от Козаревец.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ае.....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПревод искаш ли .......НаздравеHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХехе, те тия дет пият до 1-2 не са идвали на събора, някои дори на сбирки, така че не мога да ти кажа. Аз си лигавя винцето кротко и после отнасям плувката, че напоследък колкото и да спя, все не ми стига.
Наздраве!Роко отнесе плувката , след малко и аз
Наздраве докато мога
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЕй спиртосан ЖедаЙ , тва АЕ , "Наздраве" ли означава
Наздраве от мене ,утре съм мечкадарски шофЕР
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Аз пък си поръчах това от продавалника:
Търсят му 15 лева, с транспорта ще дойде малко над 20, мисля, че е добре. За Разград ще ми трябва.
Дано да ми свърши работа, наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз пък си поръчах това от продавалника:
Търсят му 15 лева, с транспорта ще дойде малко над 20, мисля, че е добре. За Разград ще ми трябва.
Дано да ми свърши работа, наздраве.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар