Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Сега покарай да се изнервиш максимално. Щото с тия духа повече. Дано не съм прав, ама на една Тойота това се получи.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Поне няма да ми капе по копчетата като пускам пръскачите. И ще мога да си тръскам при дъжд през прозореца. Отивам да ги пробвам.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве от некакъв хотелски комплекс в с. Медово. Много е красиво!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

А добро утро и в бара,че нещо се бЕх Убъркал!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Добър ден! Не ви ли болят главите? Моята ако има лесно да я блъсна в стената.Наздраве Саше и честит Илинден! С уважение ще капна още жи би в кафето

Коментар

Ей това е ароматно кафе и моята шишана РоритаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2365.jpg
Прегледи:1
Размер:142.8 КБ
ID:5502952Наздраве!

Коментар

Ме не ми духа. Отварям бира по случая.

Наздраве!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                Наздраве от некакъв хотелски комплекс в с. Медово. Много е красиво!
                Виде ли на Ачо лозето?
                Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 20-07-13, 10:51. Причина: Лозето...

Коментар

Виве и аз имам адаш като твоя само, че е малко Чогун изоставен на Божията милост дорде му свърши душата Наздраве!

Коментар

Не му се види портрета, Тишо.

Наздраве, метнах едно пили да се пече и обрах тиквичките и краставиците от градината. Вече почваме да се изхранваме екологично.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Наздраве, метнах едно пили да се пече и обрах тиквичките и краставиците от градината. Вече почваме да се изхранваме екологично.
                      Ах Виве що го каза толкоз вкусно?Ще си бръкна в устата да направя място за печено пиленце. А то мойто магаре кога ли е било за портретНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2068.jpg
Прегледи:1
Размер:199.8 КБ
ID:5502953Наздраве!

Коментар

Поне няма да ми капе по копчетата като пускам пръскачите. И ще мога да си тръскам при дъжд през прозореца. Отивам да ги пробвам.
                        Ами, то и аз след като го изтръскам, не ми капе по копчетата!

Наздраве, метнах едно пили да се пече и обрах тиквичките и краставиците от градината.
                        Виве, краставиците, се берат сабахлям рано! Пилито, как ши го апикаваш?

Наздраве!
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                          Ами, то и аз след като го изтръскам, не ми капе по копчетата!
                          ....
                          Е това явно е проблем само при Паджерото, не знам как е на гов...воза. (говедовоза, де)!

Наздраве, Румба. Подми ли се, че Генчо ей ся след като преоре магистралата ще ти кацне?

Коментар

Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнение
                            Ах Виве що го каза толкоз вкусно?Ще си бръкна в устата да направя място за печено пиленце. А то мойто магаре кога ли е било за портрет

[ATTACH=CONFIG]608517[/ATTACH]

Наздраве!
                            Тишо, и двете са 4Х4, даже на едното мисля, че му завиват и четирите гуми!

Наздраве!
                            Р.П.(RFF) 0898677590
                            Пътна помощ
                            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Наздраве де. На мен вече няма да ми духа.
                              Никаква фантазия нямате. Не може ли от другаде да ми духа?

Наздраве!
                              Може пък да ми духа от вратата на терасата. Или от климатика.

Наздраве!
                              Виве, от целата сага разбраФ, дека снощи некой ти духал, ама вече нема да ти духа, щото тъмно и си си го турнала ветробран на Вивиджерото.
                              Ко не е тъй, поправи ма.
                              Назбиричка.
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Е това явно е проблем само при Паджерото, не знам как е на гов...воза. (говедовоза, де)!

Наздраве, Румба. Подми ли се, че Генчо ей ся след като преоре магистралата ще ти кацне?
                                Смених свещите на барбекюто, че нещо нещеше да пали, заредих акумулатора, запали, работи много добре, сега го чакам да го форсираме малко!
                                Взех и малко сафрид, и бира, нали на море идва все пак, трябва да има и морска тема!
                                Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X