Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Наздраве Ангели
    Наздраве и на останалото бар!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Ачо, прекрасен е...да ви е жив и здрав, и все така да расте и да ви радва....да го нацелувате.
      От мен също наздраве....пия си сама една мъничка кайсиевка с кифтя на скара,че чича болен от три дни нещо го мори грип ли що ли? Ми кат му разправям да си сложи джамове на ЮМЗ-то не чува....сега болен. Та да съм на линия ако трябва да паля там квот върви.
      Ей, пратете малко дъжд бре...не се стискайте....измряха ми фиданките.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Лельо, при мен днес поваля доста добре. И вчера, и онзи ден. Не мога да вляза в нивите, ама поне от пътя изглеждат супер. Съжалявам, че нямах фото да снимам царевицата и слънчогледа, направо са полудели да растат. С колкото трябва тор и добра обработка на почвата, с добро семе и сегашните валежи-направо е идилия за селянина.

Прилагам една снимка на житата отпреди две години. Абе направо си е мед на сърцето като гледаш такива гледки...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0079 (Medium).jpg
Прегледи:2
Размер:119.7 КБ
ID:5493102

Наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве и честито на празнуващите и вся остальная сволоч.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Пих една бира с конски суджук, който се оказа много вкусен. После пих две ракийки със салатка домати с лук и френско сиренье. Сега жИната изпрЪжи едни домашни кюфтенца и не знам вече какво да пия.

А животът е крив извън ракията. За два дни двама съфорумци ми се обаждаха за работа, а аз нямам какво да предложа. А за последните четири дни ходих на шест обира (три гаража и три апартамента). Баси живота..
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
              Голям бонбон е мънечкия, ама и принцесата я има в кадър. Да ги нацелуваш!

Наздраве!
              Слушам и изпълнявам!Наздраве!

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
              Ачо, прекрасен е...да ви е жив и здрав, и все така да расте и да ви радва....да го нацелувате.
              От мен също наздраве....пия си сама една мъничка кайсиевка с кифтя на скара,че чича болен от три дни нещо го мори грип ли що ли? Ми кат му разправям да си сложи джамове на ЮМЗ-то не чува....сега болен. Та да съм на линия ако трябва да паля там квот върви.
              Ей, пратете малко дъжд бре...не се стискайте....измряха ми фиданките.
              Мерси Доби,и чича по-скоро да оздравява!Наздраве!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Лельо, при мен днес поваля доста добре. И вчера, и онзи ден. Не мога да вляза в нивите, ама поне от пътя изглеждат супер. Съжалявам, че нямах фото да снимам царевицата и слънчогледа, направо са полудели да растат. С колкото трябва тор и добра обработка на почвата, с добро семе и сегашните валежи-направо е идилия за селянина.

Прилагам една снимка на житата отпреди две години. Абе направо си е мед на сърцето като гледаш такива гледки...

[ATTACH=CONFIG]596074[/ATTACH]

Наздраве.
              Браво,нека!Пу,пу все така де е!Наздраве!

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Наздраве и честито на празнуващите и вся остальная сволоч.
              Наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Евгени, ти да не си станал оперативен дежурен? На колега му разбили колата снощи, мини да свалиш отпечатъци утре,а?

Наздраве
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Коле, браво...хаирлия да е и голям берекет....
                  От няколко дни се мръщи и само позарусява и спира.....поливахме на ръка, минахме с лозарския плуг, окопавахме, е не става скапахме се от бачкане.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:.rkod 023.jpg
Прегледи:1
Размер:130.3 КБ
ID:5493104Натиснете снимката за да я уголемите

Име:.rkod 021.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5493105Натиснете снимката за да я уголемите

Име:.rkod 020.jpg
Размер:198.1 КБ
ID:5493106
                  Другите ниви не съм ги снимала....много се ядосах като видях че толкова много фиданки са исъхнали, а миналата година дори дадоха първите плодове.....остави....ще сеем наново.....на есен.
                  А ви наздраве!
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Лельо, и така както си хванала ключовете на два различни болта-кого си мислиш, че ще излъжеш, м?
                    Все пак тук сме технически форум, не бгмама

И кажи на чичам че вместо две гайки за подлагане е по-добре да сложи една цяла втулка. Или ако гайките са за законтряне-че една контра е достатъчна, няма нужда от контра на контрата.
                    Той най-вероятно ще напсува пишлемето което дава акъл от компютъра, ама то също кара ЮМЗ, и има стара съветска техника

Кажи му и наздраве.

Наздраве и на другите.

Коментар

Коле, те не всички карат трактори...а аз го играх контрата с единия ключ....другия беше за фотото...то ясно че не може едновременно и двете гайки....благодаря за съвета ще му кажа....белким стане че ми бактиса да съм калфа и на старите железа....
                      а Наздраве!

Коментар

Наздраве и от мене Уа ПичовИ
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                          Наздраве и от мене Уа ПичовИ
                          Наздраве Уа!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Айде, аз ви оставям, че утре в 7:30 ще дойдат да ме заведат на обекта.

Наздраве на пиещите, и лека нощ на сънливците.

Коментар

Лека и наздраве!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Казва се - "На ибекта!"
                                Наздраве!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X